One Big Happy

6.7 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2014 - 2015 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:23 min20142015 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:NBC
One Big Happy is een Amerikaanse komedieserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2014.

Een sitcom geregisseerd door Ellen Degeneres over de lesbische Lizzy, haar levenslange beste vriend Luke (die hetero is) en hun ingewikkelde plan om samen een baby te maken. Net als Lizzy eindelijk zwanger blijkt te zijn, trouwt Luke uit het niets met zijn nieuwe liefde Prudence.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

One Big Happy - Eerste aflevering

5

Nieuws (12)

Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
8 jul 2020
Dead to Me is een nieuwe Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie is vanaf 3 mei te zien, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
2 apr 2019
Netflix is bezig met de realisatie van de komedieserie Dead to Me, geproduceerd door CBS Television Studios en Gary Sanchez Productions. Er is meer bekend over de acteurs die meespelen.
11 aug 2018

Populaire reacties (2)

9
11 feb 2019
Een luchtige komedie, waarin in iedere aflevering goede humor zit. Ik snap de lage beoordeling van andere gebruikers niet...