Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Once Upon a Time in Wonderland gecanceld

Dat ABC het niet makkelijk heeft de laatste jaren is alom bekend. Gekscherend wordt de zender dan ook Always Being Cancelled genoemd, iets wat na de vele annuleringen goed voor te stellen is.

Once Upon a Time in Wonderland is dan ook de volgende serie die de zender annuleert. ABC heeft namelijk bekend gemaakt dat de serie is gecanceld. De seizoensfinale van dit seizoen zal daarom ook dienen als de seriefinale.

Al eerder in dit televisieseizoen cancelde de zender Lucky 7, The Assets en recentelijk nog Mind Games. De zender gaat ook niet verder met Hostages, maar die serie heeft het eerste seizoen gewoon netjes kunnen afronden.

Vertegenwoordigers van ABC wijten het falen van de serie aan de korte tijd die de makers hadden om twee complexe, en hevig leunend op special effects, series tegelijkertijd neer te zetten. De serie opende dan ook met teleurstellende kijkcijfers en ABC gaf ook aan dat het waarschijnlijk een foute inschatting was om de series in dezelfde periode te programmeren.
Vorige aflevering
And They Lived...
And They Lived...
01x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_wichitavrijkom
30 maa 2014 18:14 -
Was te verwachten gezien de kijkcijfers... Al is in mijn ogen deze poging toch wel deels geslaagd. Het idee van de spin-off vond ik erg leuk, en het verhaal is in z'n geheel verteld. Jammer dat het geen groot succes was, maar ik heb me zeker vermaakt met deze serie de afgelopen maanden. Nu gewoon weer lekker verder met alleen OUAT.
Reageer
avatar_Rodejong
30 maa 2014 19:05 -
Het werd tijd. De serie had wat mij betreft in 6 delen al verteld kunnen worden. Veel te langdradig en saai. Er zaten ook geen sterke spelers bij. Geen van hen straalden bij mij van het scherm af. Ik geloof ook niet dat in een andere periode deze serie succes zou hebben gehad.
Reageer
avatar_Anmriej
30 maa 2014 19:28 -
Niet verrassend. Ik verheugde me erg op de serie want ben groot fan van Once Upon A Time, maar het viel me gelijk al tegen. Slechte special effect, de acteurs spreken me niet aan en vind het erg langdradig.
Reageer
avatar_Olga2000
31 maa 2014 09:18 -
Nou, nog een serie minder te downloaden.. ik wacht totdat die op Netflix verschijnt en dan wellicht kijk ik het even. Ik ben niet zo gek op series waarvan maar 1 seizoen gemaakt is (door welke reden dan ook).

Ik ben grote fan van OUAT (samen met mijn dochter). Maar die verhaallijnen beginnen ook een beetje op raken, geloof ik. Ik verwacht niet dat ze nog meer dan 1 seizoen van zullen maken. Tja, aan alles komt een einde.
Reageer
avatar_seriefan90
31 maa 2014 16:47 -
hoeveel afleveringen komen er dan nog?
Reageer
avatar_wichitavrijkom
01 apr 2014 23:47 -
Deze donderdag wordt de allerlaatste Once Upon a Time in Wonderland uitgezonden op ABC
Reageer
Once Upon a Time in Wonderland