Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld? [Deel 4]

Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld? [Deel 4]

In Amerika starten vanaf deze week weer vele series. Welke zullen vernieuwd worden en welke gecanceld? De redactie van MijnSerie vertelt wat zij verwachten in deze vierdelige serie "Voorspelling van de redactie: welke series worden vernieuwd en welke gecanceld?" Vandaag het laatste deel (Klik hier voor deel 1, hier voor deel 2 en hier voor deel 3)Witches Of East End is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Melissa de la Cruz en volgt Joanna Beauchamp. Samen met haar dochters Freya en Ingrid leidt Joana Beauchamp een gewoon, kommerloos leven in East Haven. Wat beide dochters echter niet weten is dat ze de volgende generatie heksen zijn. Wanneer Freya zich verloofd, dwingen een aantal voorvallen Joana ertoe haar dochters te bekennen dat zij inderdaad onsterfelijke heksen zijn met superkrachten.

Oordeel van de redactie
Jos Herbrink: twijfel
Jessica Dillema: twijfel
Dennis Korpel: vernieuwd - “Doet in alles denken aan het succesvolle Charmed”.
Fer Dillema: vernieuwd - “Ik weet niet hoe anderen erover denken, maar ik zit al eeuwen te wachten op een nieuwe Charmed en dit komt dichtbij genoeg. Ik schat het positief in, maar na het falen van The Secret Circle en het feit dat de superhitserie American Horror Story ook over een heksen “coven” zal gaan, weet ik niet of mijn optimisme goed geplaatst is.”

Gemiddelde verwachting: twijfel/vernieuwdIn The Tomorrow People (2013) draait het verhaal om diverse jongeren uit de hele wereld die de volgende stap in menselijke evolutie representeren. Ze bezitten speciale krachten waaronder de mogelijkheid om te teleporteren en telepathisch met elkaar te communiceren. Samen proberen zij het kwaad te verslaan. Het verhaal is gebaseerd op de originele Britse serie gemaakt door Roger Price.

Oordeel van de redactie
Jos: vernieuwd
Jessica: vernieuwd - “Naar deze serie kijk ik ontzettend uit!”
Dennis: vernieuwd
Fer: vernieuwd

Gemiddelde verwachting: vernieuwdOnce Upon a Time in Wonderland vertelt vanuit het oogpunt van Alice. Ze heeft een groot hart, maar draagt de littekens van een zwaar leven. Ze wordt vergezeld door Cyrus, Alice's 'love interest', en door de boer van Harten, een sardonische avonturier.

Oordeel van de redactie
Jos: vernieuwd
Jessica: twijfel - “Zal het net zo’n succes worden als OUAT? Ik weet het nog niet zeker”.
Dennis: vernieuwd
Fer: vernieuwd

Gemiddelde verwachting: vernieuwdReign (2013) vertelt het voorheen onbekende en niet eerder vertelde verhaal van Mary Queen of Scotts' klim tot macht wanneer ze als vijftienjarige arriveert in Frankrijk, verloofd met prins Francis, en met haar drie beste vriendinnen. De geheime geschiedenis van het overleven in het Franse Hof te midden van woeste vijanden, duistere krachten en een wereld van seksuele intriges.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: twijfel
Dennis: gecanceld
Fer: twijfel - “Ik heb nooit veel vertrouwen in historische drama series, maar wie weet?”

Gemiddelde verwachting: twijfel/gecanceldRavenswood is een stad vlakbij Rosewood. De stad lijdt al generaties lang onder een vloek. Vijf vreemdelingen voelen zich plotseling verbonden door deze fatale vloek en voelen de noodzaak om te graven in de mysterieuze en vreselijke geschiedenis van de stad voordat het voor elk van hun te laat is.

Oordeel van de redactie
Jos: vernieuwd
Jessica: vernieuwd
Dennis: vernieuwd
Fer: vernieuwd - “Het hele idee van een ‘vloek’ vind ik jammer, maar hopelijk kunnen ze het nog een beetje realistisch houden zoals de mensen in Rosewood dat doen’.

Gemiddelde verwachting: vernieuwdDe tien afleveringen introduceren Dracula (2013) die aankomt in Londen en zich voordoet als een Amerikaanse entrepreneur die moderne wetenschap in de Victoriaanse maatschappij wil brengen. In werkelijkheid, hoopt hij wraak te nemen op de mensen die zijn leven eeuwen geleden verpest hebben. Er is maar één omstandigheid die hem in de weg kan staan: Dracula wordt hopeloos verliefd op een vrouw die de reïncarnatie van zijn overleden vrouw lijkt te zijn.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: gecanceld - “Ik dacht mij te herinneren dat aangekondigd was dat er maar één seizoen zou komen”.
Dennis: gecanceld
Fer: gecanceld

Gemiddelde verwachting: gecanceld


In Crossbones is het 1715 op het Bahamaanse eiland New Providence, de eerste functionerende democratie in Amerika waar de duivelse piraat Edward Teach (Blackbeard) regeert over een natie van dieven, bandieten en zeelieden.

Oordeel van de redactie
Jos: gecanceld
Jessica: gecanceld
Dennis: twijfel
Fer: gecanceld

Gemiddelde verwachting: gecanceld


Almost Human is een politieserie vol actie in de nabije toekomst wanneer alle LAPD agenten een partnerschap zijn aangegaan met hoogontwikkelde mensachtige adroïden.

Oordeel van de redactie
Jos: vernieuwd
Jessica: vernieuwd
Dennis: vernieuwd
Fer: vernieuwd

Gemiddelde verwachting: vernieuwd
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (9)

JanWillemK
JanWillemK 20 september 2013, 15:52
Ik zie opeens Jessica Dillema & Fer Dillema.. Broer en zus?
JessicaD
JessicaD 20 september 2013, 19:41
@Dubs3p: dat klopt ;-). De serieverslaving zit in ons bloed haha.
JanWillemK
JanWillemK 20 september 2013, 21:01
Haha, leuk! Ik weet niet wat het is maar om de één of andere reden kan ik die gast van 'Common Law' niet uit staan. Ga dus ook zeker niet 'Almost Human' kijken :P
JessicaD
JessicaD 20 september 2013, 21:44
Oh ikzelf kijk er wel naar uit. Ikzelf heb dan ook geen problemen met Michael Ealy, haha :p. De trailer nodigt mij in elk geval uit om te kijken.
anonymous
anonymous 22 september 2013, 14:17
Ben benieuwd
Mandy1966
Mandy1966 30 september 2013, 14:42
Je hebt gelijk wat Dracula betreft, @JessicaD, deze serie is aangekondigd als gelimiteerde serie van 10 afleveringen ;-)
anonymous
anonymous 03 oktober 2013, 12:35
Under The Dome was ook een gelimiteerde serie, maar als iets een succes is kun je erop rekenen dat er een vernieuwing aan zit te komen
anonymous
anonymous 08 oktober 2013, 09:41
Ben ook heel benieuwd!
anonymous
anonymous 30 november 2013, 12:44
Als Reign gecanceld wordt zou dat echt heeel jammer zijn!
Log in om een reactie achter te laten