Night Gallery

5,0 / 10
30 min
Drama, Fantasy, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
5,0 / 10
3seizoenen/95afleveringen/1970 - 1973 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min19701973 (Beëindigd)
Genres:DramaFantasyHorror
Netwerk:NBC
Night Gallery is een Amerikaanse serie van de zender NBC. De serie ging in première in 1970.

Night Gallery is een Amerikaanse anthologieserie, bedacht door Rod Serling als opvolger van de serie The Twilight Zone. De serie werd uitgezonden op NBC van 1970 tot 1973. Serling was zowel de presentator als primaire schrijver voor de serie.

Net als bij The Twilight Zone bevatte elke aflevering een afzonderlijke verhaal. Dit verhaal werd altijd gepresenteerd door Rod Serling vanuit een kunstgalerie. Bij aanvang van de serie onthuld Rod Serling steeds een schilderij, waarna hij de kijkers een verhaal verteld dat aan dit schilderij is verbonden.

De verhalen in Night Gallery waren doorgaans bewerkingen van klassieke fantasieverhalen van auteurs als H.P. Lovecraft, evenals originele werken van Serling zelf. Sommige verhalen waren overgenomen uit The Twilight Zone.

Elke aflevering bevatte meerdere verhalen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 17
Seizoen 2
0 / 61
Seizoen 3
0 / 17

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Night Gallery.

Nieuws (2)

Weekoverzicht van 19 december tot en met 24 december In verband met de kerstdagen komt het weekoverzicht 51 eerder uit. Het nieuws dat tijdens de kerstdagen uit kan komen wordt gepubliceerd in het laatste...
24 dec 2016
3
Er worden geen saffies opgestoken, maar ik neem wel even op een mijlpaal plaats. Precies deze week een jaar geleden (week 13) begon ik samen met Niek het weekoverzicht die we hadden overgenomen van Manju. Nu een jaar...
4 apr 2016
6

Vergelijkbare series