Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Zeer korte teasers onthuld van series die binnenkort van start gaan bij de BBC

Zeer korte teasers onthuld van series die binnenkort van start gaan bij de BBC

Nog geen datums, helaas, wel een teaser. Maar we weten wel dat twee series van de BBC een coproductie gaan worden met Netflix.
The ABC Murders, The Long Song, Informer, Killing Eve, Mrs. Wilson, Les Misérables, Luther, Bodyguard (2018), The Little Drummer Girl (2018), Press, The Cry, Wanderlust, Gentleman Jack, Black Earth Rising, The War of the Worlds (2018) en Doctor Who. Allemaal dramaseries die binnenkort bij de BBC en Netflix te zien zullen zijn.

Video on youtube


Wanderlust en Black Earth Rising zijn de twee series die de BBC samen gaat maken met Netflix. The Little Drummer Girl (2018) wordt gezien als opvolger van The Night Manager met onder andere Alexander Skarsgård (Big Little Lies) en Michael Shannon (Waco). Ook zien we John Malkovich (Crossbones) als Hercule Poirot in The ABC Murders.

De nieuwe miniserie Les Misérables zien we ook voorbij komen, samen met Killing Eve de hitserie van BBC America. De HBO-serie Gentleman Jack en ook de miniserie War of the Worlds, waarvan het filmen inmiddels is begonnen, zien we in de super snelle en korte teaser.

Uiteraard zit Doctor Who er ook tussen en fans hopen dat er meer bekend gemaakt gaat worden bij Comic Con 2018 in San Diego dat op 19 juli van start zal gaan.

MijnSerie houdt je op de hoogte van de ontwikkeling rond Doctor Who en al deze, al dan niet nieuwe, series die binnenkort te zien zullen zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten