Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
AMC vernieuwt Better Call Saul, Fear The Walking Dead en McMafia

AMC vernieuwt Better Call Saul, Fear The Walking Dead en McMafia

De series Better Call Saul, Fear The Walking Dead en McMafia krijgen nieuwe seizoenen bij AMC. Dat maakte de zender bekend tijdens de TCA Summer Press Tour.
Better Call Saul krijgt een vijfde seizoen. De serie brengt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk) in de jaren voordat hij Walter Whites advocaat werd. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.

Ook Fear The Walking Dead krijgt een vijfde seizoen. De serie neemt ons terug naar het begin van de zombie apocalyps. Fear The Walking Dead gaat over een groep mensen die tracht te overleven in een wereld die vergeven is van de zombies. De serie is een spin-off en prequel van de serie The Walking Dead.

McMafia krijgt een tweede seizoen bij AMC. De serie wordt gemaakt door de BBC, die het nieuwe seizoen in mei al aankondigde. In McMafia zien we Alex Goodman (James Norton), de Engels-opgevoede zoon van een voormalige Russische 'Godfather', die al zijn gehele leven probeert te ontsnappen aan zijn families duistere, criminele betrokkenheid.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten