Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

AMC vernieuwt Better Call Saul, Fear The Walking Dead en McMafia

De series Better Call Saul, Fear The Walking Dead en McMafia krijgen nieuwe seizoenen bij AMC. Dat maakte de zender bekend tijdens de TCA Summer Press Tour.

Better Call Saul krijgt een vijfde seizoen. De serie brengt het verhaal van de in een winkelcentrum gevestigde superadvocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk) in de jaren voordat hij Walter Whites advocaat werd. Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijders tot obligatiefraude, Saul regelt het allemaal.

Ook Fear The Walking Dead krijgt een vijfde seizoen. De serie neemt ons terug naar het begin van de zombie apocalyps. Fear The Walking Dead gaat over een groep mensen die tracht te overleven in een wereld die vergeven is van de zombies. De serie is een spin-off en prequel van de serie The Walking Dead.

McMafia krijgt een tweede seizoen bij AMC. De serie wordt gemaakt door de BBC, die het nieuwe seizoen in mei al aankondigde. In McMafia zien we Alex Goodman (James Norton), de Engels-opgevoede zoon van een voormalige Russische 'Godfather', die al zijn gehele leven probeert te ontsnappen aan zijn families duistere, criminele betrokkenheid.

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00