Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor McMafia

BBC One heeft aangekondigd dat de hitserie McMafia zal terugkeren met een tweede seizoen.

“Wij zijn zo blij met de manier waarop McMafia is overgekomen bij kijkers over de hele wereld en we zijn verrukt om de cast een kans te kunnen geven om meer licht te werpen op de schaduwzijde van multinationale criminelen en de mensen die hen helpen in financieel recht, inlichtingendiensten en zelfs de regering”, vertelden Hossein Amini en James Watkins.

De kritisch toegejuichte serie, gecreëerd en geschreven door Hossein Amini en James Watkins, is geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van Misha Glenny. McMafia is de vierde best bekeken serie op de BBC iPlayer ooit. Aflevering één is zelfs de best bekeken afleveringen op iPlayer dit jaar. Gemiddeld keken er 7,1 miljoen kijkers (28 dagen achtereen gemeten) naar McMafia die op 1 januari 2018 in première ging.

In McMafia zien we Alex Goodman (James Norton), de Engels-opgevoede zoon van een voormalige Russische 'Godfather', die al zijn gehele leven probeert te ontsnappen aan zijn families duistere, criminele betrokkenheid. Hij heeft zijn eigen legitieme zaken en een hooghartige vriendin, Rebecca (Juliet Rylance), maar al snel wordt hij gedwongen om zijn demonen onder ogen te zien - letterlijk en figuurlijk - met als doel: zijn dierbaren te beschermen. Alex wordt diep de criminele wereld ingetrokken, hij wordt niet alleen geconfronteerd met de maffia maar ook met de Mexicaanse cocaïne-kartels, Pakistaanse drugsbaronnen en Balkan smokkelaars.

Op MijnSerie staat één recensie over het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
McMafia