Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Vernieuwd & gecanceld

Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
woensdag, 10:00
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
maandag, 10:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
zaterdag, 13:00
TNT heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Snowpiercer nog voor de start van het derde seizoen al vernieuwd met een vierde seizoen.
vrijdag, 14:00
Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging vorige maand in première.
vrijdag, 12:00
Paramount+ heeft The Good Fight vernieuwd, er komt dus een zesde seizoen van de Amerikaanse juridische dramaserie.
wo 21 juli
Law & Order: For The Defense is nog voordat de serie in première gaat gecanceld. Er wordt niet verder gewerkt aan de serie.
vr 16 juli
Disney+ heeft Marvel's Loki officieel vernieuwd met een tweede seizoen.
wo 14 juli
1
Starz heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van Power Book III: Raising Kanan. Het eerste seizoen gaat binnenkort in première.
wo 14 juli
Het verhaal van de Franse gentleman-dief is nog niet voorbij. Lupin gaat nog even door.
di 13 juli
Netflix heeft bijna een jaar na de première de fantasyserie Cursed (2020) stilletjes gecanceld.
za 10 juli
4
Hallmark Channel maakte bekend dat Good Witch zal eindigen na het huidige zevende seizoen. De seriefinale zal op 25 juli worden uitgezonden.
za 10 juli