Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Vernieuwd & gecanceld

FOX heeft de langlopende Amerikaanse animatieserie The Simpsons is voorlopig nog niet afgelopen. Er zijn twee nieuwe seizoenen besteld.
donderdag, 13:00
1
De nieuwe Amerikaanse superheldenserie Superman & Lois ging eind vorige maand in première en is nu al vernieuwd met een tweede seizoen.
woensdag, 12:00
1
Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
woensdag, 10:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
dinsdag, 10:00
Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."
vrijdag, 10:00
Kerstliefhebbers opgelet; jullie zullen tijdens kerst 2021 op zoek moeten gaan naar een nieuwe kerstserie. Hjem til jul zal namelijk niet meer terugkeren voor een derde seizoen.
za 20 februari
1
Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen van Fate: The Winx Saga zal verschijnen.
vr 19 februari
1
CBS beëindigd een NCIS spin-off, bestelt er ook weer één en een spin-off van een andere politieserie, vernieuwd twee komedieseries en beëindigt er één.
vr 19 februari
2
Naar verwachting zal er geen tweede seizoen verschijnen bij HBO en BBC One van de Britse dramaserie I May Destroy You.
do 18 februari
2
Amazon Prime Video heeft Truth Seekers gecanceld, er zal dus geen tweede seizoen verschijnen bij de streamingdienst.
wo 17 februari
3
De Britse misdaad komedieserie Agatha Raisin is door Acorn TV vernieuwd met een vierde seizoen. De productie start in maart.
di 16 februari
3
Close Enough is vernieuwd met een derde en vierde seizoen, ook is Search Party (2016) vernieuwd en heeft HBO Max drie nieuwe animatie series voor volwassenen besteld.
ma 15 februari