Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Vernieuwd & gecanceld

De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
zaterdag, 12:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
donderdag, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
donderdag, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
donderdag, 13:00
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
dinsdag, 15:00
8
Netflix heeft Locke & Key verlengd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen ging begin februari in première.
dinsdag, 09:00
2
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
zo 29 maart
Is Al-Masih de verlosser die zijn volgers in hem zien of niet. We zullen het waarschijnlijk nooit weten, want Netflix geeft de serie geen tweede seizoen.
vr 27 maart
5
Light As a Feather wordt na twee seizoenen gecanceld door Hulu.
ma 23 maart
1
Hoe staan beide series ervoor tijdens de Corona-crisis?
ma 23 maart
3
Netflix heeft La Casa De Las Flores gecanceld. Het aankomende derde seizoen is daarmee het laatste seizoen van de Spaanse serie.
wo 18 maart
Gesterkt door de zeer nauwe banden met Grey's Anatomy, is de spin-off Station 19 door ABC vernieuwd met een vierde seizoen.
do 12 maart