Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Vernieuwd & gecanceld

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
zondag, 12:00
3
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
zaterdag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
zaterdag, 12:00
Het laatste seizoen van This Is Us komt in zicht.Het aankomende zesde seizoen van de dramaserie zal de allerlaatste zijn van de populaire dramaserie.
donderdag, 11:00
FOX heeft een dramaserie gecanceld en een komedieserie vernieuwd. Andere FOX series wachten nog op nieuws.
dinsdag, 16:00
2
ABC heeft de medische dramaserie Grey's Anatomy vernieuwd met het achttiende seizoen. Daarnaast is de spin-off Station 19 vernieuwd met een vijfde seizoen.
dinsdag, 12:00
Hallmark Channel heeft hun hitserie When Calls the Heart vernieuwd met een negende seizoen. Het achtste seizoen van de Amerikaans-Canadese dramaserie is net afgerond.
dinsdag, 11:02
2
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
zo 9 mei
2
PBS neemt Sanditon over van ITV, die de serie na het eerste seizoen cancelde. PBS heeft de Britse dramaserie nu vernieuwd met een tweede en derde seizoen.
vr 7 mei
2
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
do 6 mei
Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
wo 5 mei
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
wo 5 mei
2