Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Vernieuwd & gecanceld

Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
woensdag, 13:00
1
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
woensdag, 09:00
1
Het vierde seizoen van Black Lightning gaat volgend jaar februari van start, The CW heeft bekend gemaakt dat dit seizoen de laatste van de serie zal zijn.
zondag, 11:00
Volgens hoofdrolspeler David Cross zullen er geen nieuwe seizoen van Arrested Development verschijnen, het laatste seizoen eindigde vorig jaar.
zaterdag, 15:00
1
HBO heeft geen tweede seizoen van The Outsider besteld, waarom is niet duidelijk.
zo 15 november
1
De komedie die mogelijk is geïnspireerd door het Space Force-initiatief van president Trump, krijgt een tweede seizoen.
za 14 november
The Order krijgt geen derde seizoen van de streamingdienst.
za 14 november
5
De streamingdienst Shudder van AMC heeft een vierde seizoen van de Canadese anthologieserie Slasher besteld, het nieuwe seizoen zal daar exclusief te zien zijn.
za 14 november
2
De Amerikaanse dramaserie The Hot Zone is door National Geographic vernieuwd met een tweede seizoen. Het verhaal zal draaien om de miltvuur aanvallen uit 2001.
vr 13 november
Netflix heeft de Amerikaanse dramedyserie Emily In Paris, met Lily Collins in de hoofdrol, vernieuwd met een tweede seizoen.
vr 13 november
IMDb TV heeft de Britse avonturenserie Alex Rider vernieuwd met een tweede seizoen, nog voordat de serie te zien is bij Amazon Prime Video.
vr 13 november
2
Er moet nog even op het tiende seizoen van American Horror Story gewacht worden, maar Ryan Murphy gaf al een kleine hint over het aankomende seizoen.
vr 13 november
1