Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Vernieuwd & gecanceld

De animatieserie van FXX, Archer, krijgt een elfde seizoen dat in 2020 te zien zal zijn.
Gisteren, 12:00
Doom Patrol is een Amerikaanse superheldenserie van de zender DC Universe. Het eerste seizoen van vijftien afleveringen werd in mei 2019 afgesloten.
zondag, 15:00
Nosferatu op een aparte wijze gespeld, NOS4A2, krijgt een tweede seizoen. AMC deed de aankondiging tijdens San Diego Comic-Con.
zondag, 13:30
AMC heeft aangekondigd tijdens de San Diego Comic Con dat Fear The Walking Dead is vernieuwd met een zesde seizoen. En er was meer nieuws te vertellen.
zaterdag, 13:00
1
De nieuwe superheldenserie The Boys is vanaf 26 juli te zien op Amazon Prime Video. Er is nu al besloten dat er een tweede seizoen zal volgen.
zaterdag, 12:00
We weten allemaal dat aan alles een eind komt. Zo ook aan de superheldenserie Agents of S.H.I.E.L.D. Op de San Diego Comic Con werd het nieuws aangekondigd door Jeph Loeb.
vrijdag, 13:00
2
SpongeBob SquarePants is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nickelodeon. Momenteel loopt het twaalfde seizoen.
donderdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van Disney+. De serie gaat op 12 november in première.
ma 15 juli
1
Zit er meer Big Little Lies in het vat voor de fans? HBO president Casey Bloys had iets te vertellen over de toekomst van de hitserie.
za 13 juli
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
vr 12 juli
1
Euphoria is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in juni in première en het eerste seizoen loopt nog tot 4 augustus. HBO heeft nu al besloten dat er een tweede seizoen gaat komen.
vr 12 juli
The Society is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen is te zien sinds 10 mei 2019.
wo 10 juli