Vernieuwd & gecanceld

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Netflix heeft een tweede seizoen van Sacred Games besteld. Ruim twee maanden geleden werd de Netflix Original uit India gelanceerd en de serie werd ontzettend goed ontvangen, getuige de uitstekende cijfers op IMDb en Rotten Tomatoes.
Gisteren, 12:00
-1 reactie
De dramaserie The Deuce van HBO krijg ondanks dalende kijkcijfers toch nog een derde en laatste seizoen. Momenteel loopt het tweede seizoen bij HBO tot eind oktober.
vrijdag, 10:00
ITV heeft er geen gras over laten groeien. Het derde seizoen is net een maand geleden afgelopen en nu al heeft de Britse zender de serie Unforgotten vernieuwd met een vierde seizoen.
donderdag, 17:00
Het derde seizoen is nog in volle gang, maar OWN heeft de dramaserie Greenleaf nu al vernieuwd met een vierde seizoen.
donderdag, 16:00
Op 20 september is de seizoensfinale van de FX misdaad-/dramaserie Snowfall. FX heeft de serie nu al een derde seizoen gegeven.
donderdag, 13:00
NPO 1 komt met een derde seizoen van de dramaserie KLEM met Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. De opnames beginnen in 2019. Dat heeft BNNVARA woensdag laten weten.
woensdag, 10:30
De komedieserie Kees & Co keert terug op televisie. Twaalf jaar geleden was de populaire serie voor het laatst te zien.
dinsdag, 13:00
-2 reacties
Op 10 augustus heeft Netflix de komedieserie Insatiable gelanceerd. Het is een tienerkomedie van Lauren Gussis, die we kennen van Dexter en Once Upon a Time.
donderdag, 12:00
-2 reacties
Goed nieuws voor alle Glitch-fans, de horrorserie is eindelijk officieel vernieuwd met een derde seizoen.
donderdag, 09:00
De BBC heeft zich gecommitteerd aan een tweede seizoen van His Dark Materials, waarvan het eerste seizoen nog in productie is.
woensdag, 10:00
Zender Hulu, bedenker Rob Thomas en hoofdrolspeelster Kristen Bell zijn bezig met de doorstart van de serie Veronica Mars.
dinsdag, 09:00
-1 reactie
HBO heeft de komedieserie Ballers en Insecure vernieuwd met respectievelijk een vijfde en vierde seizoen.
vr 7 september, 12:00