Vernieuwd & gecanceld

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Het zesde seizoen zal in de zomer terugkeren, maar daarna mogen de Agents of S.H.I.E.L.D. nogmaals heldendaden blijven verrichten. Een zevende seizoen is aangekondigd.
Gisteren, 10:00
Amazon heeft nog voor de datum van het vijfde seizoen bekend is gemaakt de politieserie Bosch nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
donderdag, 09:00
-3 reacties
Netflix heeft in een verklaring laten weten geen tweede seizoen te gaan maken van de komedieserie The Good Cop.
woensdag, 14:00
-2 reacties
De kogel is door de kerk voor Chaussée d’Amour, de Vlaamse fictiereeks over een vrouw (Tine Bertels) die na haar scheiding boven het bordeel gaat wonen dat ze erfde van haar vader.
vrijdag, 09:00
De dramaserie Reverie van NBC was eerder dit jaar te zien bij de zender. Er zijn tien afleveringen gemaakt. En meer afleveringen zullen er niet komen.
woensdag, 13:00
-2 reacties
Het eerste seizoen van de horrorserie The Purge is afgelopen dinsdag beëindigd. Toen was de tiende aflevering te zien. USA Network heeft dinsdag meteen bekend gemaakt dat de serie een tweede seizoen krijgt.
woensdag, 12:00
-15 reacties
De Amerikaanse dramaserie Good Behavior van TNT krijgt geen derde seizoen. Het tweede seizoen werd in 2017 uitgezonden.
woensdag, 09:00
-7 reacties
A discovery of Witches is een Britse romantische fantasyserie van de zender Sky One. De serie ging van start in september 2018.
ma 5 november, 11:00
-1 reactie
Divorce (2016) is een Amerikaanse komedieserie van de zender HBO. Inmiddels is bevestigd dat de serie een derde seizoen krijgt.
ma 5 november, 10:00
Netflix had op Halloween-avond een passende aankondiging: Castlevania krijgt een langer derde seizoen.
vr 2 november, 17:00
Hoewel de kijker nog wacht op het tweede deel van seizoen 3 heeft Netflix al een vierde seizoen besteld van de komedieserie The Ranch.
vr 2 november, 10:00
-2 reacties
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman mag op voor een zesde ronde. Netflix heeft de animatieserie vernieuwd.
wo 31 oktober, 16:00