Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Het veertiende seizoen van Supernatural zal korter worden dan normaal, maar er schijnt geen reden te zijn voor paniek, de bovennatuurlijke serie van The CW zal niet worden gecanceld.
Gisteren, 14:00
Wie het personage zal zijn dat de overstap gaat maken van Breaking Bad naar Better Call Saul is nog niet bekend gemaakt. Maar het brengt Better Call Saul wel dichter bij het moederschip.
Gisteren, 13:00
Het zat er al aan te komen, de geruchten waren er al in april van dit jaar, maar nu heeft AMC de anthologieserie The Terror officieel vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 12:00
-1 reactie
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet welke je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
Gisteren, 11:00
Dit is slecht nieuws fans van de serie Timeless (2016). NBC heeft de tijdreizenserie gecanceld, er komt geen derde seizoen.
Gisteren, 09:00
De satirische komedie Dear White People van Netflix is vernieuwd met een derde seizoen dat in 2019 van start zal gaan.
vrijdag, 16:00
Steven S. DeKnight, de bekende showrunner van Daredevil, heeft een deal getekend met Netflix. Volgens de overeenkomst zal DeKnight nieuwe series en andere projecten voor de streamingdienst ontwikkelen en produceren.
vrijdag, 15:00
Actrice Lisa Edelstein is te zien in het tweede seizoen van ABC’s medische dramaserie The Good Doctor. Ze zal in diverse afleveringen verschijnen, te beginnen met de première van seizoen twee.
vrijdag, 14:00
De Amerikaanse zender ABC heeft bekendgemaakt dat de serie Roseanne een spin-off krijgt. Dit keer zonder Roseanne Barr en waarschijnlijk onder de naam The Conners.
vrijdag, 13:00
Eindelijk heeft Netflix een startdatum aangekondigd voor het tweede seizoen van de dramaserie Ozark. Het eerste seizoen ging in juli 2017 in première.
vrijdag, 12:00
-2 reacties
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen...
vrijdag, 11:03
Absentia is een Amerikaanse misdaadserie van de zender AXN. Het eerste seizoen was daar in 2017 te zien. Absentia is ook bij Amazon beschikbaar, die de wereldwijde rechten heeft gekocht.
vrijdag, 10:00
MijnSerie
Gratis in de App Store
Gratis in de Play Store
BekijkBekijk