Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten

Happy! van Syfy komt volgens één van de karakters uit de serie net op tijd terug, om Pasen weer groots te maken. Zo wordt verteld in de trailer van het tweede seizoen dat in maart van start zal gaan.
Gisteren, 13:00
-1 reactie
Julia Roberts zal niet te zien zijn in het tweede seizoen van de Amazon-serie Homecoming. Dat heeft Variety gemeld.
Gisteren, 12:00
-1 reactie
Scandal is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première in april 2012 en in 2018 is de serie na zeven seizoenen gestopt.
Gisteren, 11:00
Het bestseller-boek White Like Her van auteur Gail Lukasik wordt een dramaserie. Het boek gaat over het besluit van haar moeder om haar Afrikaans-Amerikaanse erfgoed te verbergen en voor wit te gaan.
Gisteren, 10:00
Steve Carell en Greg Daniels werken samen aan een komedieserie voor Netflix, waarmee, zoals ze zeggen, 'het ruimtevaartinitiatief van president Donald Trump wordt overgenomen'.
Gisteren, 09:00
De Syfy horrorserie Channel Zero krijgt geen vijfde seizoen. Nick Antosca heeft het nieuws zelf via Instagram aangekondigd.
woensdag, 16:00
Goran Visnjic krijgt een terugkerende rol in de NBC dramaserie This Is Us. Daarmee blijft de Timeless (2016) acteur bij NBC.
woensdag, 15:00
Netflix heeft nieuwe prijsverhogingen aangekondigd voor Amerikaanse klanten. De verwachting is dat ook in Europa de tarieven binnenkort omhoog gaan.
woensdag, 14:00
Nightflyers is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Het eerste seizoen ging in première op 2 december 2018 en bestaat uit tien afleveringen.
woensdag, 13:00
De titel en cast van het vervolg op De 12 van Oldenheim zijn bekendgemaakt. Onder anderen Gijs Naber, Huub Stapel en Carine Crutzen zijn te zien in De 12 van Schouwendam.
woensdag, 12:00
Officieel is februari nog geen voorjaar, maar de rest gaat vanaf april van start, dus hierbij het voorjaarsschema van CBS.
woensdag, 11:44
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer...
woensdag, 10:56