Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Labels
Geplaatst door
MeerMinder

Nieuwsberichten

Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Vanaf januari 2019 heeft MijnSerie.nl ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een televisieserie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl.
Vandaag, 15:00
Actrice Maggie Lawson gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in Geniuses. Dat is de werktitel van een nieuwe komedieserie die FOX laat maken door Lon Zimmet.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft tien afleveringen van Firefly Lane besteld, een nieuwe dramaserie die is gebaseerd op de bestseller-roman van Kristin Hannah.
Vandaag, 12:00
Deep State is een Amerikaanse spionageserie die in april 2018 van start ging. Het tweede seizoen is in mei in Nederland te zien.
Vandaag, 11:00
Young Sheldon, een Amerikaanse komedieserie van CBS, volgt het leven van de jonge Sheldon Cooper. CBS heeft besloten dat er een derde en vierde seizoen gaat komen.
Vandaag, 10:00
-1 reactie
Twee gewaardeerde Altered Carbon-acteurs komen terug voor het tweede seizoen van de sciencefiction serie van Netflix. Renée Elise Goldsberry en Chris Conner zullen hun rollen als respectievelijk Quellcrist Falconer en Poe hernemen.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse zender The CW werkt aan een pilotaflevering van Katy Keene, een spin-off van Riverdale.
Gisteren, 13:00
De Nederlandse komedieserie SamSam is binnenkort weer te zien bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen...
Gisteren, 11:03
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.
Gisteren, 10:00
De dramaserie met een horrortintje gaat verder als The Haunting met ieder seizoen een nieuw verhaal en nieuwe castleden.
Gisteren, 09:00
-1 reactie
De acteurs Dan Byrd en Cory Michael Smith gaan een rol spelen tegenover Sasha Lane in Utopia. Amazon Prime Video produceert de aanpassing van deze Britse serie, geschreven door Gone Girl-auteur en scenarist Gillian Flynn.
donderdag, 13:00