Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van Chicago Fire. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 16:00-1 reactie
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
dinsdag, 09:00
In 2021 zal Michael C. Hall weer te zien zijn in zijn rol van Dexter. Showtime heeft tien nieuwe afleveringen in de vorm van een miniserie aangekondigd.
donderdag, 10:57-10 reacties
CBS heeft de start- en premièredatums aangekondigd van negen terugkerende gescripte series en één nieuwe gescripte serie.
donderdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van Chicago PD. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
vrijdag, 15:00-1 reactie
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Chicago Med. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
BBC America heeft de premièredatum van de fantasieserie The Watch bekend genaakt, de serie zal begin volgend jaar in première gaan.
woensdag, 10:00
Amazon Prime Video I Know What You Did Last Summer besteld. De serie is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm uit 1997.
zaterdag, 09:00-1 reactie
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
maandag, 15:00
Op 6 oktober zond het Britse Channel 5 de zesde en laatste aflevering van de nieuwe versie van de serie over beginnende dierenarts James Herriot uit. De liefhebbers kunnen gelukkig nog uitkijken naar de kerstspecial die eind dit jaar komt. Daarmee wordt de traditie van het origineel van de BBC doorgezet, een speciale kerstaflevering hoort daar - natuurlijk - bij. De serie gaat over een jonge, naïeve beginnende veearts James Herriot (de eerste televisierol van Nicholas...
woensdag, 17:05-3 reacties
The Cw werkt aan de nieuwe serie Slay. De serie is afkomstig van onder andere Regina King, Julian Johnson en Pam Veasey.
vrijdag, 13:00
Traces is een Britse misdaadserie gebaseerd op het verhaal van de bestsellerauteur Val McDermin. Wanneer Emma voor een baan als laboratorium assistent terugkeert Schotland komt ze haar verleden tegen. Ze schrijft zich in voor een cursus forensische wetenschap en komt tot een schokkende ontdekking met betrekking tot de dood van haar moeder. Ze leert mensen kennen, nieuwe en oude vrienden, die ervoor zorgen dat haar moeders dood misschien wel eindelijk opgelost kan worden....
dinsdag, 17:05-1 reactie
Na twee seizoenen komt er een eind aan de Amerikaanse misdaadserie L.A.'s Finest, Spectrum heeft besloten de serie te beëindigen.
zaterdag, 10:00-1 reactie
Ik geef het toe: bij de eerste berichten over deze serie was ik niet direct enthousiast. Weer een cliché-serie over superhelden. Hoe overbodig wil je het hebben? Ik was namelijk een klein beetje klaar met de richting die veel series in het genre namen; een voorspelbaar script dat volgens een bekende formule braaf wordt uitgemolken tot te lage kijkcijfers er een einde aan maken. Nogal zonde van mijn tijd, dacht ik. Na het zien van The Umbrella Academy had ik weer wat...
vrijdag, 17:05-4 reacties
CBS All Access heeft Star Trek: Discovery vernieuwd met een vierde seizoen, de productie gaat begin november al van start.
zondag, 11:11-2 reacties
De acht delen tellende National Geographic serie Barkskins is nu ook te zien op KPN (gratis series in het basispakket). Deze televisieserie is losjes gebaseerd op de gelijknamige roman van Annie Proulx (Brokeback Mountain). Waar Proulxs roman meerdere eeuwen beslaat, beperkt de serie zich tot de late zeventiende eeuw. Het heeft dezelfde kenmerken als televisieseries Frontier (te zien op Netflix) en Jamestown (te zien op Amazon). Frontier speelt zich af in dezelfde tijd...
donderdag, 17:05
Het elfde seizoen van Shameless (US) gaat begin december in première bij Showtime. Het seizoen zal ook de laatste van de Amerikaanse dramedyserie zijn.
donderdag, 13:00
De serie die is gebaseerd op een reeks historische romans van Bernard Cornwell, The Saxon Stories zit inmiddels alweer in het vierde seizoen. De televisieserie weet historische gebeurtenissen over het algemeen erg goed te mengen met fictie. Drie seizoenen lang ging de kwaliteit gestaag omhoog. Dit vierde seizoen is helaas toch een beetje een trendbreuk. De kwaliteit daalt iets en levert een gemiddeld seizoen op. Zonder hopelijk teveel spoilers weg te geven vertel ik...
zaterdag, 17:05
HBO heeft de premièredatum van het tweede seizoen van His Dark Materials bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen zal midden november van start gaan.
vrijdag, 12:00