Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Legacies. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 13:00
We are an unusual couple, aren’t we? – Wanda Het is eindelijk zover. Na een lange, door de pandemie uitgerekte, winterslaap is de MCU, de Marvel Cinematic Universe, weer van start gegaan. Veiliger was het misschien geweest om te starten met de originele eerste Disney+ serie van Marvel, The Falcon and The Winter Soldier, aangezien dat toch wat meer in de traditionele Marvel-lijn ligt. Maar door de eerder vermelde pandemie is het nu de beurt aan het experimentele Marvel's...
zaterdag, 17:05-5 reacties
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
vrijdag, 13:00-6 reacties
Ik ben gek op een goede misdaadserie op zijn tijd. Geef mij maar een spannende serie waar je tot het eind van de allerlaatste aflevering op het puntje van je stoel blijft zitten. De nieuwste dramaserie van BBC is er precies zo één. The Serpent vertelt het op waarheid gebaseerde verhaal van de Franse seriemoordenaar Charles Sobhraj en is een achtdelige miniserie van BBC One en Netflix. De serie komt dus hopelijk binnenkort ook naar Netflix. Het feit dat dit verhaal zich...
donderdag, 17:05-4 reacties
De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
woensdag, 09:00-6 reacties
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00-2 reacties
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
dinsdag, 14:00-1 reactie
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
maandag, 09:00-2 reacties
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
donderdag, 15:00
Volgende maand start de productie van het langverwachte Dexter vervolg, daarnaast zijn er vier nieuwe castleden aan de cast toegevoegd.
donderdag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
zaterdag, 09:00-1 reactie
De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers?
donderdag, 11:00-5 reacties
De recensies op MijnSerie worden elke dag door vele geïnteresseerden gelezen, maar wisten jullie wel dat al deze recensies geschreven worden door onze toegewijde vrijwilligers?
donderdag, 11:00-5 reacties
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
zaterdag, 10:00-3 reacties
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
dinsdag, 10:00-1 reactie
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
donderdag, 12:00-3 reacties
Na het succes van Intouchables en menig aantal andere geweldige films waarin hij gespeeld heeft, is het een genoegen om Omar Sy te zien schitteren in de nieuwe Netflix serie Lupin. Lupin draait om Assane Diop (Omar Sy, SAV des émissions), die zijn vader wil wreken door in de huid te kruipen van gentleman thief Arsène Lupin, de bekende misdaadklassieker uit Frankrijk. Deze misdaadklassieker heeft Assane van zijn vader voor zijn verjaardag gekregen. Zijn vader die 25 jaar...
dinsdag, 17:05
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
vrijdag, 09:00-1 reactie