Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:02
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
donderdag, 11:00
Vlaanderen staat al jaren garant voor sterke eigen fictie. Onder Vuur moet het nieuwe paradepaardje worden van de openbare omroep. Deze serie speelt zich af in het wereldje van de brandweer. Als locatie werd er gekozen voor Oostende en zoals het in Vlaanderen veelal de gewoonte is, bepaalt de streek waarin een verhaal zich afspeelt ook het dialect dat er gesproken wordt in de serie. Als de personages niet al te clichématig verder uitgewerkt worden en het actie niveau even...
maandag, 17:05-2 reacties
Ook in de week van 6 tot en met 12 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 36 van 2021.
maandag, 09:00-1 reactie
Michael C. Hall scherpt zijn hakmes terwijl het 'evoluerende monster' terugkeert. In november keert Dexter terug met Dexter: New Blood en nu heeft Showtime vast een trailer vrijgegeven.
dinsdag, 11:00
Batman spin-off serie gericht op de Penguin in de maak bij HBO Max en meer DC-gerelateerde projecten in de maak.
dinsdag, 15:00-2 reacties
Talon's gevecht is bijna voorbij. The Outpost krijgt geen vijfde seizoen van The CW, de allerlaatste aflevering zal op 7 oktober worden uitgezonden.
donderdag, 10:00-2 reacties
Na meer dan vijf lange jaren in een productiehel te hebben verkeerd is Y: The Last Man nu eindelijk te zien bij de Amerikaanse zender FX (en binnenkort ook in Nederland op Disney+). In deze serie staat een apocalyptische wereld centraal waarin plotseling alle zoogdieren met een Y-chromosoom overlijden. Dit zorgt niet alleen voor veel onbegrip, angst en rouw, maar ook voor immense problemen, aangezien er weinig vrouwen werken in bepaalde sectoren die landen draaiende moeten...
woensdag, 17:05-1 reactie
Netflix heeft een serie-order van acht afleveringen gegeven aan Grendel, een serie gebaseerd op de gemaskerde burgerwacht uit de populaire, bekroonde Dark Horse-stripreeks van Matt Wagner
woensdag, 12:00-1 reactie
Het filmen begint volgend jaar en Wilderness zal in 2023 exclusief op Prime Video te zien zijn in meer dan 240 landen en gebieden.
woensdag, 14:00
Je wilt misschien wel uit het Arconia-gebouw blijven. Hulu heeft Only Murders in the Building vernieuw met een tweede seizoen.
woensdag, 13:00-1 reactie
Narcos: Mexico eindigt met seizoen drie op Netflix er is een premièredatum, eerste foto's en teaser vrijgegeven.
dinsdag, 12:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 14:00
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 14:00
Die twijfel komt door de kwaliteit van het verhaal. Pennyworth zoekt het dit seizoen meer in bombastische scenes en een steeds groter opgeblazen verhaal. Helaas zijn dat net de mindere elementen van deze televisieserie. In het tweede seizoen heeft de fascistische Raven Society, met medewerking van het leger, de macht gegrepen. De socialistische No Name League vecht een achterhoedegevecht vanuit enkele grote steden. Eén daarvan is Londen, waar dit verhaal grotendeels...
zaterdag, 17:05
Peacock heeft de volledige trailer onthuld voor One of Us Is Lying, een dramaserie gebaseerd op de bestseller van Karen M. McManus.
dinsdag, 16:00
HBO heeft een startdatum aangekondigd voor de Emmy Award winnaar Succession.
dinsdag, 14:00
In de trailer zien we Jeremy Renner en Hailee Steinfeld in Disney+-serie Marvel's Hawkeye.
dinsdag, 13:00
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. (hierna voor het gemak afgekort tot AoS) is gelukkig zo'n serie die per seizoen dus beter en beter wordt. Het vijfde seizoen werd van december 2017 tot mei 2018 in Amerika uitgezonden. Ik heb dit seizoen echter pas onlangs bekeken, want hoewel ik met sommige series helemaal bij ben, loop ik met andere series juist weer (ruim) achter. Dat mag de pret echter niet drukken. Aan het begin van dit vijfde seizoen ontdekt het S.H.I.E.L.D.-team tot...
dinsdag, 17:05-1 reactie
Sam begint te onderzoeken wat het kan betekenen om onafhankelijk te zijn van zijn familie, die allemaal hun eigen problemen hebben en de wereld vanuit zijn perspectief proberen te begrijpen. Je volgt zijn zus Casey (Brigette Lundy-Paine, Margot vs. Lily) en zijn ouders, Elsa (Jennifer Jason Leigh, Lisey's Story) en Douhg (Michael Rapaport, Prison Break), door de seizoenen heen. Atypical is een dramedy. Ik kijk niet veel series in dit genre, maar ik hoorde veel over de...
zondag, 17:05