Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie No Man's Land. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00-2 reacties
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02-1 reactie
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Frank Lammers ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 13:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Frank Lammers ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 13:00
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00-5 reacties
MacGyver (2016) komt eind april tot een einde. CBS beëindigt de reboot van de gelijknamige serie MacGyver uit 1985 met het lopende vijfde seizoen.
donderdag, 11:00-1 reactie
Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
zondag, 12:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
zaterdag, 13:00
The CW presenteerde op 7 april de eerste aflevering van de nieuwe serie Kung Fu. Officieel een remake van de klassieke serie uit 1972 (en de opvolger Kung Fu-The Legend continues), maar in bijna niets lijkt deze versie op de serie van destijds. Het enige aspect dat overgenomen van het origineel is dat in de snelle actiescènes gebruik wordt gemaakt van slow motion, net als bijvoorbeeld het origineel en de andere jaren zeventig klassieker The Six Million Dollar Man....
donderdag, 17:05
Good Omens is gebaseerd op een roman van Neil Gaiman en de in 2015 overleden Terry Pratchett. De serie volgt de demon Crowley (David Tennant, Jessica Jones) en engel Aziraphale (Michael Sheen, Quiz), die al sinds het begin der tijden op aarde leven. Beiden zijn intussen zo gewend aan het leven op aarde dat zij niet anders meer zouden willen. Klein probleempje: het einde der tijden is nabij! Elf jaar eerder is namelijk de zoon van Satan, de antichrist, geboren en de jongen...
dinsdag, 17:05-1 reactie
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
dinsdag, 09:00
Het leven van verschillende personages staat centraal in Life. Wel zijn alle personages met elkaar verbonden. De appartementen waarin de hoofdpersonen wonen zijn namelijk gesitueerd in hetzelfde huis. Het leven van al die personen kent bepaalde uitdagingen. Om de dramatiek iets groter te maken zijn de verhalen wat uitvergroot. De kunst van een goede Britse dramaserie is om de dramatiek toch realistisch over te laten komen. Dit ondanks dat je als kijker heel goed beseft dat...
vrijdag, 17:07
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
maandag, 09:00
Fijnproevers in de criminologie wijzen er graag op dat er meer dan één Maffia is in Italië. De ‘gewone’ Maffia zit vooral in het noorden van Italië. Het is een vrij losse organisatie waar (bijna) iedereen lid van kan worden. Het zuiden is het gebied van de Siciliaanse Maffia, ook bekend als Cosa Nostra, en de ‘Ndragetha uit Calabria, op het vasteland. Deze laatste groep is zeer gesloten en traditioneel; bijna alle leden komen uit een vaste groep families. ZeroZeroZero...
maandag, 17:05
Katherine Heigl (Grey’s Anatomy) en Sarah Chalke (Scrubs) spelen in dit romantische Netflix-drama hartsvriendinnen door dik en dun. Ondanks dat de vriendinnen overduidelijk elkaars tegenpolen zijn, vinden ze elkaar al op jonge leeftijd in Firefly Lane. De stoere en pittige flapuit Tully (Heigl) verhuist naar Firefly Lane om bij haar moeder te wonen, tegenover het ‘perfecte’ gezin van Kate (Chalke). Kate is juist teruggetrokken, verlegen en degelijk. Door diverse...
zondag, 17:05-1 reactie
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
zaterdag, 12:00