Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
zondag, 12:00-1 reactie
Showtime heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het allerlaatste seizoen van misdaadserie Homeland.
dinsdag, 10:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00
The Outsider (2020) is gebaseerd op een boek van thriller auteur Stephen King. HBO was er als de kippen bij om de filmrechten te kopen en dat om te zetten in een televisieserie. The Outsider (2020) opent met een idyllisch tafereel waarbij we ronddwalen in een klein stadje waar een man zijn hond uitlaat. In het park vindt de wandelaar echter het lijk van een klein jongetje. Ondertussen was de camera al tergend langzaam voorbij een bestelwagen gegleden waarop onderaan bloed...
zaterdag, 11:05
House of the Dragon, de prequel van de HBO-serie Game of Thrones, zal debuteren in 2022. Dat heeft programmabaas Casey Bloys van HBO gemeld in een interview met Deadline tijdens TCA.
donderdag, 13:00-1 reactie
Op 16 augustus 2019 ging het tweede seizoen van de psychologische misdaadserie Mindhunter van start bij Netflix.
donderdag, 14:00-4 reacties
De serie Arrow is bijna afgelopen bij The CW. Op 28 januari verschijnt de laatste aflevering. Hoe gaat het nu verder met het Arrowverse?
woensdag, 13:00-1 reactie
Amazon Prime Video werkt aan de peperdure fantasyserie The Lord of the Rings. Het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Er zijn al twee seizoenen aangekondigd.
woensdag, 12:00-5 reacties
Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari.
woensdag, 16:00
The L Word: Generation Q is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 8 december 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
donderdag, 12:00
When Calls the Heart is een Amerikaans-Canadese western-dramaserie van Hallmark Channel en Super Channel (Canada). Sinds 2014 zijn er tot dusver zes seizoenen verschenen.
donderdag, 09:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
zondag, 11:00
"It doesn't matter if he's real, he's good." Zo droog als een Maria biscuitje, dat kun je Messiah (2020) wel noemen. Af en toe krijg je een klein beetje thee om de droogte weg te spoelen maar het is slechts net genoeg om het lekker te vinden. Messiah (2020) zou gaan over de tweede komst van Jezus, maar is dat het ook? Is al-Masih (Mehdi Dehbi, Tyrant) wel een profeet of zelfs de zoon van God? We leren Al-Masih in de tien aflevering kennen, net als de rest van de wereld. We...
zaterdag, 17:05-2 reacties
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
vrijdag, 12:00
De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
vrijdag, 16:00-1 reactie
Wanneer je Lord of the Rings, Game of Thrones en de wereld van King Arthur bij elkaar gooit, kom je in essentie uit bij The Witcher. Het is een serie vol met actie, magie, mythologische wezens die eigenlijk gedurende het hele eerste seizoen een mysterieuze sfeer uitstraalt. Alhoewel de hiervoor gegeven beschrijving lijkt te insinueren dat ik het een fantastische serie vind, vond ik toch dat het op een aantal dingen tekortschoot. Desalniettemin is het een vermakelijke serie...
vrijdag, 17:05-1 reactie
Rechtvaardigheid en vertrouwen zijn de belangrijkste thema’s in de Britse misdaadserie Fearless, die op 12 juni 2017 op ITV in première ging. Dat betekent dat rechtvaardigheid in de tumultueuze verwikkelingen waaruit het verhaal is opgebouwd, aanvankelijk ver te zoeken is. Dat kan ook moeilijk anders met een mensenrechtenadvocaat in de hoofdrol. Emma Banville (Helen McRory, Peaky Blinders), die uit haar studententijd een strafblad heeft overgehouden vanwege opruiende...
dinsdag, 17:05
Britannia is een Britse fantasyserie van de zender Sky Atlantic. De serie ging in première in januari 2018 en tot nu toe zijn er negentien afleveringen verschenen.
woensdag, 15:00
Het begin van de jaren '80 stond in het teken van demonstraties. De eerste twee afleveringen van Baantjer het Begin, die eigenlijk te boek staan als de film die eind 2019 in de bioscopen heeft gedraaid, staan in het teken van de kroning van Beatrix. De leus "Zonder woning geen kroning" werd daar veelvuldig gehoord. Over die film heb ik al eerder een recensie geschreven; Baantjer het Begin – De film. We beginnen de volgende zes afleveringen, best wel een teleurstellend...
woensdag, 17:05
Penny Dreadful: City of Angels is de spin-off van de horrorserie Penny Dreadful van Showtime.
dinsdag, 09:00