Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
woensdag, 14:00-2 reacties
Na drie seizoenen komt er een einde aan Manifest, daarmee verschijnt er geen vierde seizoen van de Amerikaanse fantasyserie.
dinsdag, 11:00-10 reacties
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
zaterdag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
woensdag, 10:00
Disney+ heeft een aantal premièredatums opgeschoven. Onder andere de première van Monsters at Work en Turner & Hooch.
zaterdag, 11:00-3 reacties
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Het eerste seizoen van de Canadese medische dramaserie Nurses (2020) is binnenkort te bekijken bij Videoland.
zondag, 11:00
De cast voor de Starz-serie Dangerous Liaisons is bekend gemaakt. Onder andere de Nederlandse Carice van Houten (Game of Thrones) vervult een rol in de serie.
zaterdag, 12:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
In 2015 geeft toenmalig FBI-directeur James Comey zijn team de opdracht om een onderzoek in te stellen naar de e-mailserver van Hillary Clinton, die op dat moment de waarschijnlijkste kandidaat is bij de Democraten die naar voren zal worden geschoven in de race voor het presidentsschap. Dit is waar The Comey Rule begint en de serie een interessant stukje Amerikaanse politieke geschiedenis laat zien. © Showtime Het onderzoek naar de e-mailserver van Clinton door de FBI...
woensdag, 13:05
Ook in de week van 14 tot en met 20 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 24 van 2021.
maandag, 09:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Morning Show gaat in september van start bij Apple TV+. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
dinsdag, 12:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
woensdag, 15:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
dinsdag, 15:00
The CW staat, naast het Arrowverse, bekend om de vele tienerdrama's die ze elk jaar uit de grond stampen. Terugkerend kritiek is vaak dat de series niet de hoogste kwaliteit hebben en dat de cast er voornamelijk mooi uit moet zien. Zo kreeg Camila Mendes (Riverdale) bij haar auditie te horen dat haar uiterlijk misschien niet 'CW' genoeg was. De nieuwste toevoeging aan de programmering van de zender is The Republic of Sarah. Een originele serie van Jeffrey Paul King...
dinsdag, 17:08
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00