Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

Vikings, You, The Expanse, Tell Me a Story (2018), The Marvelous Mrs. Maisel, deze en meer series die in december van start zullen gaan vind je in het overzicht hieronder.
vrijdag, 10:00
Deze maand onder andere V-Wars, The L Word: Generation Q, The Witcher en Baantjer het Begin. Bekijk hieronder de lijst met nieuwe series die in december in première gaan.
zaterdag, 11:00-1 reactie
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste en tweede seizoen van Black Lake. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 13:00-1 reactie
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Fourth Man. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 12:01
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. 'Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:02
Actrice Shelley Morrison is zondag overleden in Los Angeles. Zij was 83 jaar.
maandag, 10:00
Peaky Blinders is een Britse historische misdaadserie van de BBC. Het vijfde seizoen werd in september 2019 afgesloten bij de BBC.
zondag, 09:00
KPN voegt Amazon Prime Video toe aan zijn Interactieve TV menu.
dinsdag, 11:00-4 reacties
Nog steeds is Shetland niet vrij van moordenaars. Dat betekent meer werk voor Jimmy Perez en zijn collega's bij Shetland PD.
maandag, 16:12
Dracula (2019) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie gaat binnenkort in première.
woensdag, 10:00
Je hebt er weer een maand op moeten wachten maar we zijn terug met een kakelverse MijnSerie Podcast! Met onder andere De 12 van Schouwendam, de opvolger van de 12 van Oldenheim.
zaterdag, 12:00-2 reacties
Er is een onderzoek gedaan naar de belangstelling voor steamingdiensten in Nederland.
zaterdag, 10:00-6 reacties
Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
zondag, 10:00-2 reacties
Your beauty is beyond compare With flaming locks of auburn hair With ivory skin and eyes of emerald green Your smile is like a breath of spring Your voice is soft like summer rain And I cannot compete with you Jolene - Dolly Parton - Iedereen kent wel één of meerdere nummers van de country-legende Dolly Parton. En, iedereen kent het nummer Jolene van haar wel, misschien ken je niet de hele tekst, maar je weet waar het om gaat. De mooie Jolene, die vreemdgaat, of op zijn...
zondag, 08:05
Vrijwel iedereen kent dit verhaal van H.G. Wells. Het boek werd in 1898 uitgebracht, aan het einde van de Victoriaanse periode, en het wordt nog altijd als een van de mijlpalen in de sciencefiction gezien. Voor de enkeling die eraan ontsnapt is, hier nog even het verhaal in een notendop. Aan het einde van de 19e eeuw schopt de komst van een buitenaards invasieleger het leven hier op aarde volledig overhoop. De volledig verraste mensheid is niet in staat om zich effectief...
donderdag, 08:05
Messiah (2020) is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix.
donderdag, 10:00
Dit is misschien wel het beste seizoen van deze spannende televisieserie. Het Italiaanse maffia-epos Gomorra had al een vreselijk goed eerste seizoen. Daarna zakte het iets weg wat betreft kwaliteit, spanning en verhaal. Dit vierde seizoen slaat echter keihard terug. Hierna is het ongeduldig wachten op het vervolg, want wat een einde kent dit seizoen! De televisieserie lijkt het maffia verhaal niet mooier en grootser te maken dan het feitelijk is. Maffialeider Gennaro...
dinsdag, 08:05-3 reacties
Alta Mar (High Seas) is een Spaanse misdaadserie die te zien is bij Netflix. Inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
maandag, 13:00
Shetland is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie ging in première in maart 2013. Eerder dit jaar is het vijfde seizoen verschenen.
vrijdag, 09:00-1 reactie
Silent Witness is een Britse misdaadserie van de BBC. De serie ging van start in 1996.
donderdag, 12:00-8 reacties