Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00-7 reacties
Het achtste seizoen is het allerlaatste seizoen voor de Showtime-serie Homeland. De serie zal in 2020 ook in Nederland te zien zijn.
woensdag, 10:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 12:00
Is het onnodig of de extra slagroom op de taart? Is het onnodig of de extra slagroom op de taart? Die vraag spookt door het hoofd sinds de film aangekondigd werd. Breaking Bad is een van de beste series van de afgelopen decennia. Het einde leek een afgerond geheel. De opmars en de teloorgang van Walter White was tot een passend einde gekomen. Na het zien van de film is het antwoord op de vraag nog steeds lastig. Het is namelijk van allebei een beetje. Het is deels...
zondag, 08:05-1 reactie
Slechts twee weken na de seizoensfinale is de sciencefictionserie Pandora vernieuwd met een tweede seizoen.
donderdag, 15:00
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
zondag, 09:00
His Dark Materials is een nieuwe Britse fantasyserie van de zender BBC One. In november gaat de serie van start.
woensdag, 09:00-5 reacties
‘Past the square, past the bridge Past the mills, past the stacks On a gathering storm comes A tall handsome man In a dusty black coat with A red right hand’ Het vijfde seizoen is er één om te onthouden. Als de eerste aflevering van een seizoen een indicatie is van wat de rest moet worden, weet je dat het bij Peaky Blinders wel goed zit. Zes afleveringen lang zien we Thomas ‘Tommy’ Shelby heel langzaam afglijden. Hij slaapt nauwelijks en zijn drugs- en alcoholgebruik zijn...
zaterdag, 08:05
Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
maandag, 06:44-4 reacties
The CW’s nieuwste versie van Nancy Drew maakt iets vanaf de eerste seconde glashelder: dit is niet de ouderwetse detective die je vroeger met je oma keek. Zeg maar dag tegen die vertrouwde wijze detective, want The CW brengt je een spiksplinternieuwe versie . De pilot van Nancy Drew is misschien nog wat ruw hier en daar en doet enigszins vermoeden alsof The CW weer een serie als zovelen uit de kast heeft getrokken.. De eerste aflevering begint met een 18-jarige Nancy Drew...
donderdag, 12:05
De serie Keizersvrouwen gaat over een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd.
dinsdag, 13:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het tweede seizoen werd in september 2018 afgesloten.
maandag, 10:00-1 reactie
Ik hoopte in The Capture een nieuwe Bodyguard te zien. Helaas kwam ik lichtelijk bedrogen uit. Wellicht dat deze BBC-thriller iets te hard probeerde om een waardige opvolger van Bodyguard te worden. Het lijkt op sommige punten haast een kopie van Bodyguard waarbij netjes binnen de lijntjes wordt gekleurd en het lijstje met clichés wordt afgevinkt. Dat is jammer, want het uitgangspunt is heel interessant. In The Capture wordt veteraan Shaun Emery (Callum Turner) beschuldigd...
vrijdag, 08:05-2 reacties
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Good Doctor is een Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC. Op 23 september gaat het derde seizoen van start bij ABC.
donderdag, 09:00
HBO komt in januari 2020 met de nieuwe dramaserie The Outsider (2019), gebaseerd op de bestsellerroman van Stephen King. Richard Price (The Deuce) is de maker van de serie.
vrijdag, 12:00-1 reactie
Het verfilmde verhaal van Stanley H. begint in 2011 met de arrestatie van Stanley Hillis. Alleen duikt er een bestelwagen op, net voor de heren van de politie willen overgaan tot de aanhouding. Uit de bestelwagen springt een gewapend heerschap, wat met enkele goedgerichte salvo’s het einde betekent van het personage dat centraal staat in deze Nederlandse serie. De eerste aflevering zit vol met enkele humoristische noten, die hoewel ze cliché zijn, toch passen in de...
maandag, 08:05
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van Disney+. De serie gaat in première op 12 november 2019.
maandag, 11:00
Tom Clancy's Jack Ryan is een Amerikaanse serie van Amazon. Het tweede seizoen start op 1 november 2019.
dinsdag, 10:00-3 reacties
'Edgar, Stacey en Jay' Om die drie gaat het in Criminal: United Kingdom. En ik ben er nog steeds niet over uit of ik nu naar iets extreem slechts of extreem goeds heb zitten kijken. Voor nu laat ik het in het midden. Ik moet nog naar France, Spain en Germany kijken en zal dan hopelijk weten of Criminal nu een briljante zet is geweest van Netflix of juist niet. Voor nu ga ik het hebben over de Criminal-serie die zich afspeelt in een verhoorkamer in het Verenigd Koninkrijk....
woensdag, 08:25-2 reacties
Het derde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things is in de eerste maand door meer dan 64 miljoen geabonneerde huishoudens bekeken. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt in haar kwartaalcijfers.
donderdag, 11:00-2 reacties