Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De nieuwe serie The I-Land is vanaf 12 september te zien bij Netflix. Er is inmiddels een trailer gelanceerd.
woensdag, 10:00
Betalen voor een YouTube Premium-abonnement lijkt iets minder aantrekkelijk geworden. De series die speciaal voor Premium ontwikkeld zijn, komen voor iedereen beschikbaar vanaf 24 september.
zondag, 13:00-5 reacties
I’m the world’s greatest superhero. I can do whatever the fuck I want. – Homelander Zeven superhelden. Vier jongens. Heel veel afgerukte ledematen, gebroken botten, ingeduwde oogballen en bloederige seks. En dan heb ik het nog niets eens over de op het randje-humor, drugs, een Jezus-achtige verschijning en had ik al afgetrokken ledematen gezegd? Ik klink nu als een ontzettend pervers persoon, maar ja, ik werd hier heel, héél erg blij van. Waar superhelden niet meer weg te...
zondag, 08:05-1 reactie
Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
maandag, 16:00-5 reacties
Netflix heeft een nieuwe dramedy besteld van Stacy Rukeyser (UnREAL): Sex/Life.
dinsdag, 16:00
Arrow-ster Stephen Amell gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe worstel dramaserie Heels.
dinsdag, 14:00
Familie Kruys is een Nederlandse komedieserie van de zender RTL 4. Op 1 september gaat het vijfde seizoen van start.
woensdag, 15:00
CBS heeft instinctief gehandeld en de serie Instinct (2018) gecanceld.
zondag, 09:00-2 reacties
The 100 is net klaar met alweer het zesde seizoen. Ik ben een grote fan van de boeken en van de serie op televisie, dus ik kon niet wachten met kijken tot seizoen zes eindelijk uit was. Ondanks dat ik dit seizoen wat minder vond, ben ik blij dat ik dit seizoen heb gekeken. Er is al aangekondigd dat het volgende seizoen het laatste is. Iets wat ik toch wel erg jammer vind. The 100 begon ooit als boekenserie, waarna een serie op televisie snel volgde. 100 gevangene worden...
dinsdag, 08:05-5 reacties
Praise Be! Als trouwe fan van The Handmaid’s Tale moeten deze twee woorden je bekend in de oren klinken. Zo mij ook, en ik had nooit gedacht deze woorden zelf ook echt eens te denken, maar niets is minder waar. Na het zien van de laatste episode genaamd ‘Mayday' (ook wel: SOS) van het derde seizoen was daar eindelijk iets rooskleurigs waarop we met z’n allen hebben gewacht: “Praise Be!” Het derde seizoen had naar mijn mening wat opstartproblemen, maar de laatste minuten...
maandag, 08:05
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
maandag, 09:00
Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.
maandag, 10:00
Voor de fans van Lost is er goed nieuws. Videoland gaat de serie weer opnieuw aanbieden.
woensdag, 16:00-1 reactie
Na een competitieve situatie heeft FOX de dramaserie The Twelve in handen gekregen met een put pilot*. De serie is gebaseerd op de Belgische serie De Twaalf.
zondag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Home Ground (2018). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 15:00
Na zeer sterke kijkcijfers en vijf Emmy Award nominaties heeft HBO Succession vernieuwd met een derde seizoen.
woensdag, 12:00-2 reacties
In het eerste krachtige seizoen van de Zweedse misdaadserie Alex (2017) was politieagent Alex Lento (Dragomir Mrsic, Edge of Tomorrow) verslaafd aan drugs. Hij neemt het niet zo nauw met de wetgeving. Alle corrupte mogelijkheden om op een gemakkelijke manier aan extra geld te komen zijn voor hem te aantrekkelijk. Wanneer het echt de verkeerde kant op dreigt te gaan en hij zijn partner verliest, krijgt hij spijt, maar dan blijkt het voor Alex onmogelijk om de onderwereld...
woensdag, 08:05
Wat heeft de nieuwste superheldenserie Raising Dion van Netflix voor de kijker in petto?
dinsdag, 13:00
De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.
maandag, 15:00
ITV kan geen genoeg krijgen van Endeavour. Het Britse netwerk heeft de detectiveserie nu al een achtste seizoen gegund.
zondag, 10:00-1 reactie