Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Meest gelezen

Ondanks het feit dat er vele productie hebben stilgelegen is er weer genoeg zien in juni. Het aanbod van series via de diverse netwerken is best wel groot.
zaterdag, 11:00
Ook in juni komen er weer nieuwe series uit. En het zijn er eigenlijk best veel, ondanks dat vele producties vanaf maart zijn stilgelegd.
zondag, 11:00
Onlangs meldde MijnSerie dat seizoen zes onzeker was, maar nu schijnt Tom Ellis toch te hebben getekend.
zaterdag, 14:08-3 reacties
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
zondag, 13:00-2 reacties
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00-3 reacties
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
maandag, 10:00-2 reacties
Het zich tijdens de Tweede Wereldoorlog afspelende Der Überläufer (De Overloper) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Siegfried Lenz. De laatste tijd is de Duitse cinema aan het terugkeren naar een hoog kwaliteitsniveau. Denk bijvoorbeeld aan Babylon Berlin of het in hetzelfde genre en tijd spelende Ünsere Mütter, Ünsere Väter. Helaas voldoet Der Überläufer niet aan hetzelfde kwaliteitsniveau. Het is een middelmatige televisieserie die vooral te lijden heeft onder een...
zondag, 17:05
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
maandag, 15:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
dinsdag, 16:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
dinsdag, 10:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Historische televisieseries zijn er in verschillende soorten en maten. Deze keer aandacht voor historis
zaterdag, 16:00
De Italiaanse horrorserie Curon verschijnt volgende week op Netflix. De streamingdienst heeft een trailer gelanceerd.
donderdag, 09:00-1 reactie
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
dinsdag, 13:00-1 reactie
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
dinsdag, 09:00
De film Penoza: The Final Chapter, het vervolg op Penoza, is vanaf begin juni te zien bij Netflix. Alle seizoenen van de misdaadserie zijn te zien bij NPO Plus.
zondag, 12:00-2 reacties
In deze aflevering van de MijnSerie podcast bespreken Mandy en Peter één van hun favoriete series: Bosch.
zaterdag, 15:04-1 reactie
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
dinsdag, 12:00
Hooray for Hollywood, een bekend nummer, en misschien een nog wel bekendere uitspraak. Ryan Murpy, die onder andere bekend is van American Horror Story en Glee, drukt zijn stempel op Hollywood, een mini-serie, die gemaakt is voor Netflix. En dat alleen is al een hoera waard. Menig project dat deze man aanraakt wordt een groot succes. Niets is zo aantrekkelijk voor een beginnend acteur of actrice om faam te maken in het grote Hollywood. Een ster krijgen op de Walk of Fame,...
maandag, 17:05-1 reactie