Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Geplaatst door
MeerMinder

Columns

De Tweede Kamer sprak gisteren met minister Arie Slob (mediazaken) over de toekomst van de publieke omroep.
donderdag, 14:00
Ik ga even op een mijlpaal plaatsnemen. Op 1 augustus 2019 heeft MijnSerie de 250ste column gepubliceerd van mijn hand. Ik zal in deze column iets gaan vertellen over de columns die ik heb geschreven.
do 5 september
5
Wie wil er nu geen Appie zijn.
ma 2 september
De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
do 22 augustus
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 15 augustus
Bij een bovennatuurlijke serie denk je waarschijnlijk meteen aan een sciencefiction serie. Correct. Maar het gaat hier niet alleen over de bovennatuurlijke sciencefiction, het gaat ook om het feit dat de serie gewoon bovennatuurlijk bangelijk is.
do 8 augustus
Nog niet zo heel lang geleden kon je in de zomer nog je nog-te-kijken lijst opschonen. Want er kwam bijna niets nieuws uit in de zomer. Het was dus de tijd om verloren tijd in te halen.
do 1 augustus
2
De Emmy nominaties zijn net aangekondigd en mijn linker wenkbrauw schoot even omhoog bij het zien van de vele nominaties voor het allerlaatste seizoen van Game of Thrones. Wie heeft er gelijk; de kijker of de jury?
do 18 juli
3
In een aantal jaren is Netflix buitengewoon populair geworden. Andere partijen bieden ook streamingdiensten, maar die vallen vaak in het niet bij het rijke aanbod van Netflix.
do 11 juli
4
Veel series ben je na het kijken weer heel snel vergeten, maar er zijn ook hier altijd uitzonderingen op de regel.
do 4 juli
6
Laten we eerlijk zijn: series die je het hardst doen lachen, laten je het beste voelen.
ma 1 juli
'Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut.’
do 27 juni