Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Geplaatst door
MeerMinder

Columns

De Emmy nominaties zijn net aangekondigd en mijn linker wenkbrauw schoot even omhoog bij het zien van de vele nominaties voor het allerlaatste seizoen van Game of Thrones. Wie heeft er gelijk; de kijker of de jury?
donderdag, 13:00
2
In een aantal jaren is Netflix buitengewoon populair geworden. Andere partijen bieden ook streamingdiensten, maar die vallen vaak in het niet bij het rijke aanbod van Netflix.
do 11 juli
4
Veel series ben je na het kijken weer heel snel vergeten, maar er zijn ook hier altijd uitzonderingen op de regel.
do 4 juli
5
Laten we eerlijk zijn: series die je het hardst doen lachen, laten je het beste voelen.
ma 1 juli
'Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut.’
do 27 juni
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 20 juni
1
Linda Fairstein gold lange tijd als een van de meest gewaardeerde openbare aanklagers van de Verenigde Staten, maar tegenwoordig is er weinig van haar sterrenstatus over.
do 13 juni
2
Politie- en/of misdaadseries zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt subtiele misdaad, misdaad die min of meer per ongeluk gebeurt, maar ook de zeer grove misdaad komt voorbij. Er is eigenlijk wel voor elk wat wils.
do 6 juni
We zetten ons schrap voor het tweede seizoen van de buitenaardse animatieserie Final Space. Een gewoonweg komische, ontroerende en vastberaden spacey serie vol voldoening!
do 30 mei
Fish and Chips of Hollandse stamppot. Zoveel verschillen en toch houdt de Nederlandse kijker kennelijk van beide.
vr 17 mei
De sensatie dat je steeds opnieuw door éénzelfde serie zo verwonderd, zo overvallen wordt; dat maakt een serie aantrekkelijk. House M.D. is een voorbeeld van zo'n serie vol verbazing en verstomming.
do 16 mei
1
Niet alleen filmmuziek, maar ook muziek van series kan meeslepend en aangrijpend zijn. Net als filmmuziek is deze muziek zo gecomponeerd, dat je wordt meegenomen naar een andere wereld, de wereld van de serie.
do 9 mei
2