Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Geplaatst door
MeerMinder

Columns

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Frank Lammers ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 13:00
Maart 2021 de maand van de start van de lente, dat de klok een uur vooruitgaat. En de maand van de kleine en grote foutjes, verkiezingen en awards.
donderdag, 14:00
Het centrale thema van de Netflix-serie The Stranger is dat geheimen alles kapot kunnen maken. Dus wanneer er een vreemdeling in de kleine Noord-Engelse gemeenschap van Cederfield verschijnt om alle geheimen te onthullen heeft dat vele consequenties.
do 25 maart
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 18 maart
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Anya Taylor-Joy ook op haar cv heeft staan.
do 4 maart
1
Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
ma 1 maart
2
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
do 25 februari
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 18 februari
Welke impact heeft een zeer succesvolle tv-serie uiteindelijk op de samenleving?
do 18 februari
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Asa Butterfield ook op zijn cv heeft staan.
do 4 februari
Valt er iets goed te zeggen over januari? Ja wel, we hadden sneeuw, je mag stemmen op de serie van het jaar en we zijn eindelijke begonnen met vaccineren. Maar verder had januari niet zoveel leuks te brengen.
ma 1 februari
Het concept verandering is het centrale thema van het eerste seizoen van Mindhunter. Dit thema wordt in de serie uitgebeeld door middel van de botsing tussen de oude en de nieuwe orde.
do 28 januari