Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Meer filters
Verwijder filters
Datumbereik
vantot
Geplaatst door
MeerMinder

Columns

Nee, dit is geen column over de film The Good, the Bad and the Ugly. Dit keer wil ik het hebben over de serie van het jaarverkiezing en de nieuwste categorie beste acteur en actrice.
donderdag, 14:00
1
De nieuwe streamingdienst Apple TV+ is op 1 november van start gegaan in honderd landen wereldwijd, waaronder Nederland en Belgiƫ.
do 7 november
11
Op woensdag 30 oktober werd ik in de gelegenheid gesteld om de eerste twee afleveringen van de nieuwe FOX-Original War of the Worlds (2019) te gaan zien in de Melkweg.
vr 1 november
6
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 17 oktober
Videoland is het streamingplatform van RTL Nederland. Naast de programma's van RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8 en RTL Z wil Videoland steeds meer exclusieve content aanbieden.
do 10 oktober
3
Terwijl ik een flinke verkoudheid heb opgelopen moest ik nog een maandelijkse column schrijven. Al hoestend en proestend zat ik te bedenken wat het onderwerp van mijn column zou kunnen worden.
do 3 oktober
5
The Guardian heeft een lijst gemaakt van de 100 beste series die van 1997 tot heden zijn of worden uitgezonden.
do 26 september
10
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 19 september
De Tweede Kamer sprak gisteren met minister Arie Slob (mediazaken) over de toekomst van de publieke omroep.
do 12 september
Ik ga even op een mijlpaal plaatsnemen. Op 1 augustus 2019 heeft MijnSerie de 250ste column gepubliceerd van mijn hand. Ik zal in deze column iets gaan vertellen over de columns die ik heb geschreven.
do 5 september
5
Wie wil er nu geen Appie zijn.
ma 2 september
De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
do 22 augustus
2