Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 09

Voor serieverslinders die houden van Nederlandstalige reeksen begint maart alvast heel goed met nieuwe seizoenen van Crimi Clowns, Dokter Deen en Flikken Maastricht. Maar ook voor wie meer houdt van Amerikaanse reeksen zijn de eerste dagen van maart niet te versmaden. Met The Good Doctor en Mr. Mercedes krijgen we toch twee kleppers op onze boterham.

Daarnaast nog een aantal herhalingen zoals Bones dat de komende weken dagelijks te zien zal zijn op VTM en het onvergetelijke 'Allo 'Allo! dat present tekent bij CAZ. Een andere aanrader is het geschiedenis epos Wolf Hall op BBC Ent.

1 maart
20.35 – Dokter Deen – Seizoen 4 (NPO 1)
23.25 – Masters of Sex (H) – Seizoen 2 (Vitaya)

2 maart
20.35 – Flikken Maastricht – Seizoen 12 (NPO 1)
22.20 – Crimi Clowns – Seizoen 3 (Q2)
22.25 – The Good Doctor – Seizoen 1 (VTM)

3 maart
20.40 – Stella Blómkvist – Seizoen 1 (Canvas)

4 maart
09.00 – Mr. Mercedes – Seizoen 1 (Play More Series)

5 maart
20.05 – 'Allo 'Allo! (H) – Seizoen 1 (CAZ)
21.45 – Wolf Hall (H) – Seizoen 1 (BBC Ent.)
23.25 – Bones (H) – Seizoen 1 (VTM)
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er is een reboot van de sketch en film MacGruber in de maak bij Peacock. Will Forte zal de hoofdrol van MacGruber weer vervullen.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
Vandaag, 09:00
1
Generals Row van Jason Wilborn (Council of Dads), Milo Ventimiglia (This Is Us), Russ Cundiff (Relationship Status) is in productie bij NBC.
Gisteren, 14:00
BBC One heeft Our Girl gecanceld, er zal geen vijfde seizoen van de Britse oorlog-dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
1
Morgan Cooper en Will Smith werken aan Bel-Air, een nieuwe versie van The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren negentig. Smith speelde destijds de hoofdrol in de serie.
Gisteren, 12:00
2
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03