Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 17

Inhoud

  Bijna meivakantie: dat betekent Koningsdag en waarschijnlijk een paar extra vrije dagen. Als serie fan betekent die extra vrije tijd veel tijd om series te kijken, en dan wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes op serie gebied. Geen nood! Ondanks de vakantie brengt MijnSerie gewoon het wekelijkse overzicht. Wij zijn benieuwd hoe jij de eerste Koningsdag 'nieuwe stijl' vind? Dus maar even de televisie aan en de series op pauze. Voor onze charmante Koningin kan dat wel, maar niet te lang. Wij bij MijnSerie wensen je in ieder geval een hele gezellige Koningsdag met of zonder Maxima. Hier het overzicht van 20 april tot en met 26 april.

  Series
  Agents of S.H.I.E.L.D.
  - Nog niet alle details van de spinoff van Agents of S.H.I.E.L.D zijn bekend, maar dat de spinoff gaat komen staat in ieder geval vast!

  Daredevil
  - Het kon ook niet anders: Netflix heeft Daredevil een tweede seizoen gegeven!

  Draadstaal
  - Het succesvolle duo Van Koningsbrugge en van der Ven keert na vijf jaar terug op de televisie met Draadstaal!

  Eye Candy
  - Deze Amerikaanse dramaserie is gecanceld.

  Fuller House
  - De spinoff van Full House komt eraan!

  Grey's Anatomy
  - Deze acteur verlaat de serie.

  Inside Amy Schumer
  - Vroeg in het derde seizoen is Inside Amy Schumer vernieuwd met een vierde seizoen!

  The Astronaut Wives Club
  - ABC heeft aangekondigd dat hun nieuwe dramaserie The Astronaut Wives Club op 18 juni in première zal gaan. De serie draait om de levens van zeven vrouwen die hun echtgenoten steunen in hun race om als eerste naar de ruimte te gaan in de jaren ’60. De focus komt te liggen op Lily Koppels bestseller The Astronaut Wives Club: A True Story uit 2013 en de levens van de Gemini en Apollo missie bemanning en hun echtgenoten.

  The Following
  Uitvoerend producent Alexi Hawley loopt wel erg op zaken vooruit, maar hij vertelde dat de plannen voor een vierde seizoen al gaande zijn. Hawley vertelde: “We zinspelen op een schurk die uiteindelijk een grote rol in seizoen 4 zal gaan spelen." Maar de lage kijkcijfers kunnen wel eens roet in het eten gooien voor deze goedbedoelde plannen.

  The X Files
  - Nadat David Duchovny al had verklapt dat Mitch Pileggi (Walter Skinner) ook zou terugkeren naar The X Files, heeft Pileggi nu officieel aangekondigd dat hij inderdaad deel gaat uit maken van de cast van het tiende seizoen van The X Files. Pileggi twitterde: “Zeer gelukkig om aan te kondigen dat Walter Skinner nogmaals alle chagrijnig en bitchy krijgt met zijn twee eigenzinnige kinderen. Zeer gelukkig.” @MitchPileggi1

  Overlijdensberichten
  Alton ‘Ben’ Powers
  - Acteur Alton ‘Ben’ Powers is 6 april overleden. De details rond zijn overlijden zijn niet vrijgegeven. Powers werd bekend van zijn rol in de CBS serie Good Times uit de jaren ’70. Hij speelde ook rollen in Mickey Spillane's Mike Hammer, Gimmie a Break, Flamingo Road, The Greatest American Hero, The New Odd Couple en Laverne & Shirley. Powers wordt overleefd door zijn moeder, twee zussen, twee ooms, twee tantes, vier neven en drie nichtjes. Alton ‘Ben’ Powers is 64 jaar geworden.

  Datums
  Update startdatums zenders Amerika
  - Deze week heeft MijnSerie het overzicht van de startdatums van de zenders uit Amerika van een update voorzien.

  Zo week zeventien is weer officieel bijgevoegd aan de vele overzichten hier op MijnSerie. Deze week was er weer een prijsvraag, vergeet niet mee te doen voor een leuke prijs. Het is bijna mei en dan zullen vele netwerken, omroepen en broadcasters moeten gaan beslissen welke series mogen blijven en welke ten grave worden gedragen naar het kerkhof voor gecancelde series. Wat denk jij, welke series zullen het gaan redden en welke niet? Mocht je nog met vakantie gaan, heel veel plezier en anders tot volgende week.

  Met overzichtelijke oranjegroet

  Niek en Mandy
  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (2)

  avatar_JanWillemK
  27 apr 2015 18:50 -
  Goed te horen dat ze al bezig zijn met seizoen 4 van The Following! Seizoen 1 en seizoen 3 zijn top.
  Dit nieuws geeft me wel wat meer vertrouwen dat de serie vernieuwd gaat worden.

  Alleen al doordat Kevin Bacon en James Purefoy erin spelen moet de serie vernieuwd worden.
  Reageer
  avatar_kwebbel1979
  28 apr 2015 07:04 -
  Erg jammer dat er bijngrey's anatomy staat deze acteur gaat de serie verlaten, als je nog niet wist welke, weet je het nu nog niet
  Reageer

  Laatste nieuws

  Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
  Vandaag, 11:00
  De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.
  Vandaag, 10:00
  1
  De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
  Vandaag, 09:00
  MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
  Gisteren, 10:58
  Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
  Gisteren, 09:00
  Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
  zondag, 11:00