Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Terugkeer Full House bevestigd op Netflix

De terugkeer van Full House is officieel. De oorspronkelijke serie was acht jaar lang te zien op televisie en stopte in 1995. De serie die zeer populair was is vanaf volgend jaar weer te zien op Netflix in een nieuw jasje. De nieuwe Full House gaat Fuller House heten.

In de serie volgen wij D.J. (Candace Cameron), haar beste vriendin Kimmy (Andrea Barber) en de zus van D.J., Stephanie (Jodie Sweetin). De serie wordt geproduceerd door John Stamos, die in de oorspronkelijke serie te zien was als Uncle Jesse. Stamos zal ook te zien zijn als gastacteur. De oorspronkelijke castleden Bob Saget, Lori Loughlin, Dave Collier en Mary-Kate en Ashley Olsen zijn ook in onderhandeling over een terugkeer in de serie.

Er is ook al wat bekend over het plot van de serie. D.J. heeft in de serie haar man verloren. Daarnaast heeft zij de zorg over twee jonge kinderen. Tot overmaat van ramp blijkt zij ook nog eens zwanger te zijn van haar derde kind.

Het leven ziet er anders uit voor Stephanie en Kimmy. Eerstgenoemde probeert namelijk aan een baan te komen. Laatstgenoemde is een alleenstaande moeder en zij heeft een tienerdochter die Ramona heet. Stephanie en Kimmy besluiten bij D.J. in te trekken om haar te assisteren met de opvoeding van haar kinderen en haar zodoende te loodsen door deze zware periode in haar leven.

Wie gaat er kijken?
Vorige aflevering
Michelle Rides Again (2)
Michelle Rides Again (2)
08x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_wichitavrijkom
24 apr 2015 17:52 -
Kan niet wachten! Is en blijft nog altijd een van mijn mijn favoriete komedieseries. Iedere dag tussen de middag als ik thuis was van school keek ik een aflevering... Jeugdsentiment!
Reageer
avatar_Stella4Ever
24 apr 2015 20:37 -
Dit is geweldig, jammer genoeg heb ik geen Netflix, maar hopelijk kan ik het wel zin via een andere site. Echt jeugdsentiment, keek elke dag na school samen met mijn moeder.
Reageer
avatar_lemon
25 apr 2015 09:40 -
tuurlijk ga ik kijken!!!
Reageer
Full House