Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Week Overzicht 38

Week Overzicht 38

We zijn er! Het nieuwe TV seizoen is nu toch echt geopend. Hoe heb jij de eerste week doorgebracht? Ben je ook tien kilo aangekomen, doen je ogen pijn en begint je baas af te vragen hoe erg die “griep” is? Nee? Oh, dan zijn alleen wij dat. In ieder geval is TV land terug van vakantie en we kunnen niet blijer zijn. Omdat we iedereen aanraden zo veel mogelijk nieuwe series mee te pakken wil MijnSerie jou al het gezoek rond het web naar TV nieuws besparen. Dus voor onthullende quotes uit interviews, verrassende deals achter de schermen en die ene video die je gezien moet hebben kan je gewoon hier terecht! Zoals Sadie van Awkward altijd zegt: You’re welcome.

Agents of S.H.I.E.L.D.
- Schrijverskoppel Jedd Whedon (broer van Joss) en Maurissa Tancharoen spraken met Variety over het tweede seizoen van de serie. “We hadden een groot geheim dat we moesten inhouden voor een jaar,” zegt Tancharoen over de corruptie in de titulaire organisatie die aan het licht kwam in de film Captain America: The Winter Soldier. “Er was een druk om ons te meten met de films dankzij het Marvel logo. Het duurde even voor alle zaadjes gepland waren en het kon groeien,” zegt Whedon. “Maar we hebben ons plekje gevonden waar we het verhaal balanceren met de dingen die Marvel gebruikt."

Game of Thrones
- Een (van de vele) acteurs wiens personage in de finale van seizoen vier het loodje legt, suggereert dat er volgend jaar misschien nog een plek is voor het personage. Tijdens een perstour vertelt de acteur: “ik mis niet de hele volgende serie, je hebt nog niet het laatste van mij gezien”. Wil je weten welke acteur het was klik dan hier.

Glee
- TVGuide meldt dat Nene Leakes terugkeert naar McKinley High voor het laatste seizoen van Glee. De Real Housewives of Atlanta ster speelt Coach Roz Washington, de aartsvijand van Jane Lynch' Sue Sylvester. Leakes zal voor ten minste een aflevering te zien zijn in seizoen zes van de serie, die in 2015 op TV moet komen.

How to Get Away with Murder
- De New York Times publiceerde donderdag een recensie van de nieuwe serie waarin recensent Alessandra Stanley openlijk producent Shonda Rhimes bestempelde als “boze donkere vrouw”. Waarom? Omdat in drie van Rhimes’ series een donkere vrouw wel eens boos is. Dat er nog een leger aan etnische, en geslachtelijke, diverse personages af en toe hun woede tonen ging voorbij aan Stanley. Rhimes, die zoals Stanley beweerde, niet eens de bedenker van de nieuwe ABC serie is, ontluchtte op Twitter. Binnen enkele dagen publiceerde prominente sites als Jezebel, Vulture, Vox en Slate commentaar op het originele artikel. Rhimes zelf grapte achteraf dat ze te druk was met het wezen van een donkere, boze vrouw om bezig te zijn met een dergelijk artikel.

How I Met Your Mother
- Als je een van de fans bent die niet gelukkig is met het einde van de langlopende komedieserie dan is er een bonusscène op de seizoen negen DVD waar je wellicht blij van wordt. Het beruchte “ananas-incident” wordt eindelijk opgelost. Bekijk de video hier.

Supergirl
- CBS heeft een serietoezegging gedaan aan Warner Bros. TV voor een serie rondom Supergirl. Het project, geproduceerd door Greg Berlanti (Arrow), Ali Adler (Glee) en Sarah Schetcher deed al de ronde in Hollywood en nu heeft CBS de optie genomen. Met het verbond hebben alle vijf publieke zenders in de Verenigde Staten een superheldenserie. Supergirl werd het laatst gespeeld door Laura Vandervoort in de serie Smallville. Een serietoezegging is geen definitieve bestelling, maar betekent dat CBS een boete moet betalen aan WBTV als het besluit niet door te gaan, wat de serie sterke kansen geeft om uitgezonden te worden. Op deze manier is bijvoorbeeld ook Gotham bij FOX beland.

The Good Wife
- “We gaan het niet meteen afspelen,” zegt Michelle King in een interview met The Hollywood Reporter samen met manlief Robert King over het zesde seizoen van hun serie. “We vinden het leuk om in de realiteit te leven waarin de uitnodiging door haar hoofd spookt,” zegt Robert over de schokkende wending in de laatste secondes van het vorige seizoen. Over Alicia’s (Julianne Marguilles) rouwproces zeggen de twee: “De eerste aflevering begint waar vorig seizoen stopte - letterlijk een seconde later. Alleen omdat er een verandering is in seizoenen wil niet zeggen dat Alicia het compleet vergeten is, maar ze gaat er ook niet in verdrinken.” Het gloednieuwe seizoen van The Good Wife begint vandaag in de Verenigde Staten.

The Newsroom
- In een interview met Entertainment Weekly vertelt bedenker Aaron Sorkin dat zes afleveringen “precies goed” is om de HBO serie te eindigen met het derde seizoen. De laatste reeks gaat over “een klokkenluider en de overheid wil de naam van de bron, maar die geven de personages niet”. Het laatste seizoen van The Newsroom begint op 10 november op HBO in Nederland.

Tyrant
- Nog geen dag nadat bekend werd dat Tyrant een tweede seizoen krijgt, maakt 20th Century Fox Television bekend dat het een rijkelijke nieuwe deal heeft gesloten met producent Howard Gordon. De beroemde producent van onder andere 24 en Homeland blijft bij de studio die al twintig jaar zijn thuis is. “Howard is bijna even lang bij de studio als Gary en ik en wat mij betreft mag hij niet weg. Ooit,” zegt Dana Walden, hoofd van Fox TV Groep.

Meer op MijnSerie.nl deze week
- Murder in the First krijgt een tweede seizoen
- Resurrection komt voor het eerst naar SBS6
- Tyrant gaat door voor een tweede seizoen
- Al vijf weken nadat Stalker begint in Amerika start SBS6 met de serie
- Gotham heeft een plaats gevonden in de 2015 line-up van Veronica
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten