Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Tyrant

FX heeft een tweede seizoen besteld van de dramaserie Tyrant. Het tweede seizoen krijgt dertien afleveringen en de het filmen zal starten in de lente van 2015 om in de zomer van 2015 uitgezonden te worden.

De kijkcijfers van Tyrant’s eerste seizoen waren enorm constant. Wekelijks keken er gemiddeld 5,1 miljoen kijkers naar Tyrant. Ondanks de eerste controverse rond de show, was de reactie van het publiek zeer gunstig. Tyrant kreeg bij Rotten Tomatoes een score van 85% en op IMDb behaalde Tyrant acht punten van de tien. Reden genoeg voor FX om de serie niet alleen te vernieuwen maar het tweede seizoen zelfs dertien afleveringen te geven tegenover de tien afleveringen uit het eerste seizoen.

Tyrant vertelt het verhaal van een bescheiden Amerikaanse familie die getrokken worden in het leven van een turbulente fictieve Midden-Oosten natie. Bassam "Barry" Al-Fayeed, de jongste zoon van de dictator van een oorlog verscheurde natie, eindigt een zelf opgelegde 20-jaar ballingschap om terug te keren naar zijn vaderland, vergezeld van zijn Amerikaanse vrouw en kinderen, voor de bruiloft van zijn neef. Barry’s terughoudende thuiskomst leidt tot een dramatische botsing van culturen als hij wordt teruggegooid in de familiale en nationale politiek van zijn jeugd.

De laatste aflevering van het eerste seizoen werd op 26 augustus 2014 uitgezonden.
Vorige aflevering
Two Graves
Two Graves
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
20 sep 2014 13:53 -
Leuke serie indd! Maar niet GEWELDIG!
Reageer
avatar_patrick_1987
21 sep 2014 20:34 -
Opzich goed nieuws, ben net met deze serie begonnen, maar moet er nog wel inkomen.
Reageer
avatar_mafdou7a
21 jan 2015 19:16 -
ik vind het een geweldige serie en kan niet stoppen met kijken
Reageer
avatar_anonymous
21 jun 2015 23:05 -
Ik heb net naar laatste aflvring gekeken
Van dit weekend maar ik weet niet of dit nu t einde is van de hele serie
Wie kan me zeggen of en wanneer deze serie door gaat. Dit kan niet t einde zijn zo het is on af

Wie weet hier meer over?
Reageer
Tyrant