Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Murder in the First krijgt een tweede seizoen

De misdaad-dramserie Murder in the First van TNT is vernieuwd met een tweede seizoen van tien afleveringen. Het eerste seizoen had een gemiddelde van 4,7 miljoen kijkers en ging op 9 juni 2014 in première. Daarmee was het een succes voor TNT deze zomer samen met The Last Ship.

In de zomer, nam Murder in the First de kijkers mee diep in een complex moordonderzoek dat het hele seizoen overspande. De serie volgt twee San Francisco moordzaken detectives Terry Engels (Taye Diggs, Private Practice) en Hildy Mulligan (Kathleen Robertson, Boss) terwijl zij twee ogenschijnlijk onafhankelijke moorden onderzoeken. Het mysterie verdiept zich als blijkt dat beide moorden een gemene deler hebben in een wonderkind van Silicon Valley. Andere castleden zijn: Mimi Kirkland, Raphael Sbarge, Ian Anthony Dale, Bess Rous, Nicole Ari Parker, and Steven Weber.

Wanneer de opnames van seizoen twee beginnen is (nog) niet bekend gemaakt en ook over de uitzenddata wordt (nog) met geen woord gerept.

Heb je het eerste seizoen gezien en vind je het leuk dat Murder in the First een vervolg krijgt?
Vorige aflevering
Kat's Meow
Kat's Meow
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_antimidant
15 sep 2014 01:43 -
Jajaja,
Murder in the first heeft mij vanaf de eerste aflevering geboeid.
Ben zeer blij met een tweede seizoen......
Reageer
avatar_Mandy1966
15 sep 2014 09:13
Ik ben ook heel blij met het nieuws. Vind het een hele goede serie. Echt iets om naar uit te kijken in de zomermaanden ;-)
Reageer
avatar_KoNijn
15 sep 2014 09:35 -
Goed nieuws, leuke serie...
Reageer
avatar_eentje
15 sep 2014 23:22 -
Ben er blijer heb betere series gezien qua acteerde maar het is in ieder geval een origineel concept
Reageer
Murder in the First