Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Week Overzicht 21

Week Overzicht 21

Ah, het TV seizoen is afgelopen. Gooi je tv maar uit het raam, pak je zwembandjes en je cocktail en kom zonnen bij het zwembad. Voorlopig is er toch niets meer te doen op het gebied van TV. Fijne vakantie iedereen!

Ok ja, een groot deel van TV makend Hollywood ligt nu ergens op een Europeaans strand te stoeien met hun tablet om alsnog de nieuwe Game of Thrones te kunnen kijken. Maar het TV nieuws blijft gewoon doorgaan! Sorry voor het valse alarm. Slurp je cocktail op en kijk mee naar al het TV nieuws dat niet belangrijk genoeg was om bij de Upfronts bekend gemaakt te worden.



Bekende Gezichten
- Mark Pellegrino, die onlangs beschikbaar werd met de beëindiging van The Tomorrow People, heeft zijn volgende project al gevonden. Hij gaat de hoofdrol spelen in de A&E adaptatie van The Returned. De tiendelige serie wordt geschreven door Carlton Cuse, waar Pellegrino mee samenwerkte bij Lost.
- Over Lost gesproken, Brett Cullen, die een gastrol had, heeft een rol in het nieuwe seizoen van Under the Dome. Hij zal de vader van Barbie (Mike Vogel) spelen. Cullen is ook bekend van Revenge, Person of Interest en Devious Maids.
- Christian Borle, bekend van Smash, zal een terugkerende rol vertolken in Masters of Sex. Hij gaat de broer spelen van Michael Sheens William Masters. Masters of Sex seizoen één is terug te kijken op HBO Nederland. Seizoen 2 debuteert op 13 juli in de V.S.
- Voor haar vierde seizoen heeft de serie Suits Neal McDonough gestrikt. De Band of Brothers en Desperate Housewives ster zal een SEC informateur spelen die Pearson Specter onder de loep neemt. Het vierde seizoen van Suits begint op 11 juni in de V.S. Seizoen 1 wordt momenteel uitgezonden door RTL 4.

Nieuwe Series
- Netflix is hard op weg om een volwaardige TV zender te worden en voegt nog een serie toe aan haar programmering. Het Engelse koningsdrama The Crown heeft groen licht gekregen. De serie is een adaptatie van een Brits toneelstuk genaamd The Audience, waarin Helen Mirren te zien was als koningin Elizabeth II tijdens haar wekelijkse audiëntie met ministers. De serie wordt gepend door Peter Morgan (The Queen) en Stephen Daldry (The Hours).



Meer!
- Game of Thrones gaat Spanje veroveren. Na onder andere Malta, IJsland en Groot Brittanië wijkt de epische serie voor het vijfde seizoen mogelijk uit naar Andalucia. Momenteel zijn locatie scouts het heuvelachtige landschap in zuid Spanje aan het ontdekken. Welke verhaallijnen er daar zullen afspelen is nog onduidelijk. Het fictieve Essos wordt gefilmd in Marokko terwijl King’s Landing in Kroatië wordt opgenomen.

Diensten
- Facebook implementeert langzaam een functie waardoor je via de smartphone app kan laten weten welke TV serie je kijkt, mocht je dat niet zelf al weten. Via de microfoon neemt de app een geluidsfragment op en zoekt in haar database van miljoenen media van 160 kanalen van welke serie het afkomstig is. Als de betreffende serie gevonden is kan je er een statusupdate over delen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten