Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuws overzicht week 11

Inhoud

  We rapporteren de gehele week de belangrijkste berichten op MijnSerie.nl. Maar er gebeurt nog veel meer in Hollywood en Hilversum. Daarom hebben wij het weekoverzicht in het leven geroepen, waar nog meer nieuws te vinden is. Deze week lees je over de toekomst van Flikken Maastricht, welke acteurs een vaste rol krijgen in hun serie en wanneer Louie terugkeert. Nog meer nieuws, maar dan in een handig overzicht. Alsjeblieft!

  Bekende Gezichten
  - Mocht ABC Nashville een derde seizoen geven, dan zijn Oliver Hudson en Will Chase in ieder geval van de partij. Hudson speelt het arrogante hoofd van een platenlabel Jeff Fordham en Chase speelt Luke Wheeler, een country zanger. De twee zullen in seizoen drie bij de vaste cast horen.
  - Teen Wolf breidt zijn lacrosse team uit. De MTV serie voegt Mason Dye, Kylin Rhambo en Dylan Sprayberry toe aan zijn cast. Dye, bekend van de TV-film Flowers in the Attic, speelt een nieuwe student. Rhambo (Ender’s Game) zal te zien zijn als een grappige, homoseksuele lacrosse speler. Sprayberry (Old Dogs) speelt een nieuwe sporter met wel erg opvallende atletische talenten. De drie zullen in seizoen vier, dat voor het najaar gepland staat, hun entree maken.  - De Astronaut Wives Club heeft twee nieuwe leden. ABC heeft al een heel seizoen besteld van de serie over de vrouwen van de ruimtevaarders tijdens de ruimterace. Zoe Boyle, bekend van Downton Abbey, speelt Jo Schirra, vrouw van astronaut Will Schirra. Odette Annable (October Road), speelt het jongste lid van de club, Trudy Cooper, de vrouw van Gordo Cooper. De serie zal deze zomer te zien zijn.
  - Seizoen vier van de serie Shameless is nog bezig, maar Emily Bergl heeft alvast een afspraak staan voor volgend jaar. De actrice, die dit seizoen voor het eerst te zien is in de serie, zal in seizoen vijf een vaste kracht worden.
  - Je kan het eiland uit een man halen… Nee, de man van een eiland… Laat maar. Hoe dan ook, Jorge Garcia krijgt een vaste aanstelling voor het pas bevestigde vijfde seizoen van Hawaii Five-O. De acteur die Hawaii al verkende in Lost, was al twee keer eerder te zien in de serie waar oud-collega Daniel Dae Kim detective Chin Ho Kelly speelt. Garcia is te zien als Jerry Ortega, een samenzweringstheoreticus en oud klasgenoot van Kelly.
  - Nazanin Boniadi heeft een vaste aanstelling gekregen bij Homeland. De actrice, die onlangs nog geboekt werd voor een terugkerende rol in Scandal, zal voltijds te zien zijn bij die andere politieke thriller. Boniada speelt Fara Sherazi, de sterke moslima en CIA analist die voor Mandy Patinkins Saul werkt. Voor het vierde seizoen van Homeland arriveert zal Boniadi nog een oude rol eenmalig oppakken in het laatste seizoen van How I Met Your Mother.  Nieuwe series
  - Syfy heeft een nieuwe serie besteld van Smallville schrijver Philip Levens. De zes-uur durende miniserie, genaamd Ascension, speelt zich af in de ruimte. In 1963 stuurt de overheid van de Verenigde Staten honderden mannen, vrouwen en kinderen de ruimte in voor een honderd jaar durende missie om een nieuwe wereld te populieren. De passagiers beginnen wantrouwig te worden als er halverwege de reis een vrouw op mysterieuze wijze vermoord wordt. De tijd dringt, want binnenkort zijn ze te ver verwijderd om nog veilig terug te keren naar aarde. Ascension moet in november van 2014 zes weken te zien zijn op Syfy.

  Meer!
  - Flikken Maastricht is zeker nog tot en met seizoen tien verzekerd van hoofdrolspelers Victor Reinier en Angela Schijf, zo meldde de Volkskrant. Producent Rolf Koot is blij met de regeling. "Zonder hen kunnen we het vergeten," vertelt Koot de krant. Het achtste seizoen van de Flikken Maastricht begon afgelopen vrijdag voor de ogen van twee miljoen kijkers.  Muziek
  - Grey's Anatomy zal voor de rest van haar tiende seizoen alleen nog maar covers gebruiken van bekende nummers uit de jaren tachtig. Je hebt het misschien letterlijk al gehoord in een december aflevering van de serie die Jill Andrews versie van Total Eclipse of the Heart gebruikte. Het nummer was ook te horen in de winter première Take It Back, alleen dan gespeeld door de band Sleeping At Last. Hits als Don't You Forget About Me en Man in the Mirror kregen in aflevering veertien een moderne interpretatie. Het project is bedacht door producent Shonda Rhimes en uitgevoerd door muziekmanager Alex Patsavas, die beiden vanaf de pilot de serie maken.

  Zakelijk
  - Mede-voorzitter en president van de Disney/ABC Television Group, Anne Sweeney, verlaat haar functie om regisseur te worden van TV series. Op zesenvijftig jarige leeftijd is Sweeney de machtigste vrouw in Hollywood, met een televisie imperium dat zo’n twaalf miljard dollar waard is. Ze overzag, samen met hoofd van programmering bij ABC, Paul Lee, de geboorte van hits als Lost, Grey’s Anatomy en Scandal. Na achttien jaar verlaat ze Disney om een nieuwe carrière te beginnen. "Ik wil niet wakker worden over vier jaar en bedenken dat ik iets niet gedaan heb. Ik ben erg gelukkig geweest met mijn baan en heb gewerkt met de beste mensen in Hollywood. Ik heb nog veel te leren, maar ik wil beginnen bij regie," zo vertelt Sweeney aan The Hollywood Reporter. Disney CEO Bob Iger geeft aan dat Sweeney Disney geheel op eigen initiatief verlaat en begint zo snel mogelijk met het zoeken naar vervanging voor wanneer de topvrouw vertrekt in januari 2015.

  Wel goed, geld terug
  - De Veronica Mars film is vrijdag wereldwijd online in première gegaan, maar niet iedereen heeft ervan kunnen genieten. Wie vorig jaar meer dan vijfendertig dollar doneerde om de historische film gemaakt te krijgen, ontving een code om hem digitaal te bekijken via Flixster of Ultraviolet. Dit zorgde voor wat frustratie bij de loyale fans, die diensten als Amazon of iTunes prefereren. Of, in het geval van Nederland, niet van de eerdergenoemde diensten gebruik maken. De oprichter van het project, en bedenker van de serie, Rob Thomas, geeft aan dat hij wil dat iedereen de film kan zien en niemand dubbel hoeft te betalen. Daarom geeft distributeur Warner Brothers alle donateurs die contact hebben opgenomen met hun klantenservice een financiële vergoeding voor de aanschaf van de film op een ander digitaal platform.

  Leuk?
  0
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (4)

  avatar_JanWillemK
  16 maa 2014 15:07 -
  Goed nieuws m.b.t. Jorge Garcia en Hawaii Five-0. Zal zeker een toegevoegde waarde worden.
  Reageer
  avatar_JanWillemK
  16 maa 2014 15:10 -
  Ben trouwens heel benieuwd naar de mini-serie Ascension van Syfy.
  Reageer
  avatar_anonymous
  16 maa 2014 19:47 -
  Nu al zin in Ascension! klinkt erg goed!
  Reageer
  avatar_anonymous
  17 maa 2014 13:14 -
  De serie Ascension staat nu ook op MijnSerie https://www.mijnserie.nl/ascension/
  Reageer