Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Weekoverzicht 49-2022

Inhoud

  Welk nieuws heb jij gemist in week 49 van 5 tot en met 11 december. MijnSerie heeft het voor je verzameld in het vernieuwde weekoverzicht.

  We hebben het weekoverzicht vernieuwd. Geen herhalingen meer, maar nieuws dat niet in de nieuwsberichten is verschenen de afgelopen week.

  Serienieuws

  Datums


  Bloodlands


  Het eerste seizoen van de Britse serie Bloodlands zal vanaf 23 december te zien in België op Eén, het eerste seizoen is in Nederland uitgezonden door KRO-NCRV en was ook te zien op NPO Plus. Het tweede seizoen is in september van start gegaan bij de BBC One. Wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn in Nederland is nog niet bekend.
  Video on youtube

  Condor


  Beide seizoenen van de spannende spionage thrillerserie Condor zal binnenkort te zien zijn bij Ziggo. Vanaf 16 december kun je bij Ziggo de serie zien gebaseerd op het boek Sic Days of the Condor. Het boek werd al eerder verfilmd in de jaren 70.
  Video on youtube

  The Lazarus Project


  The Lazarus Project heeft een premièredatum in Amerika. TNT heeft aangekondigd dat de Britse thrillerreeks volgende maand op de kabelzender verschijnt. Met in de hoofdrol Paapa Essiedu, Anjli Mohindra, Tom Burke, Caroline Quentin, Rudi Dharmalingam en Charly Clive, volgt de serie de nieuwste rekruut (Essiedu) naar een geheime organisatie die heeft geleerd de tijd te beheersen om de planeet voor uitsterven te behoeden. De fantasyserie van Sky Max zal vanaf 23 januari 2023 te zien zijn bij TNT. Wanneer en waar de serie in Nederland is te zien is nog niet bekend gemaakt.

  Gecancelde Series


  FBoy Island


  HBO Max heft drie realityprogramma ’s gecanceld, de eerste is FBoy Island. Er zal dus geen derde seizoen gaan komen van de serie die ook een Nederlandse editie heeft.

  Legendary


  HBO Max heeft na drie seizoenen de stekker uit het competitieprogramma Legendary getrokken.

  Sweet Life: Los Angeles


  Issa Rae’s realityprogramma Sweet Life: Los Angeles is door HBO gecanceld na twee seizoenen.

  Vernieuwde Series


  The D'Amelio Show


  Het realityprogramma The D'Amelio Show, dat in Nederland te zien is op Disney+, is door Hulu vernieuwd met een derde seizoen.

  MijnSerie nieuws

  Prijsvragen


  Prijsvraag antwoorden


  - Het antwoord op de prijsvraag van Game of Thrones; Nadat alle afleveringen van Game of Thrones opgenomen waren nam Emilia Clarke een tattoo. Waarvan en waar heeft ze een tattoo laten zetten?, was Drie draken op haar pols. Weetje: Het is niet de eerste tattoo die Clarke heeft laten zetten. Ze heeft sinds 2015 meerder tattoos laten zetten die voornamelijk zij geïnspireerd door de rollen die ze heeft gespeeld.

  - Het antwoord op de prijsvraag van Downton Abbey; In Downton Abbey speelt Maggie Smith de pittige Violet Crawley. Wanneer werd Smith tot Dame bevordert door Koningin Elizabeth? was 1990. Weetje: In 1972 werd Smith benoemd tot Lid in de Orde van het Britse Rijk, in 1990 werd ze bevorderd tot Dame Commandeur in dezelfde orde en werd daardoor officieel Dame Maggie Smith.

  Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

  Voor je Serieagenda


  Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van december 2022 die in week 50 van start of in première zullen gaan.  -

  Maandag 12 december


  Dr. Seuss Baking Challenge – Serie première (Prime Video)
  Mijn Beste Kerst Ooit – Serie première (VTM)
  Patiënt Pedro – Serie première (Play4)
  Steffi & Gerben #deleven - Serie première (VTM Go)

  -

  Woensdag 14 december


  Brokat – Serie première (Netflix)
  National Treasure: Edge of History – Serie première (Disney+)

  -

  Donderdag 15 december


  Fair Trade – Seizoen 2 (Prime Video)

  -

  Vrijdag 16 december


  Beast of Bangalore: Indian Predator – Serie première (Netflix)
  Far from Home – Serie première (Netflix)
  21.00 – Love After Lockup – Seizoen 4 (We tv)
  Condor – Seizoen 1-2 (Ziggo)

  -

  Zondag 18 december


  DNA – Seizoen 2 (TV 2 (DK))

  Met overzichtelijke groet

  Mandy
  Leuk?
  4
  0
  Bekijk stemmen

  Reacties (0)

  Er zijn nog geen reacties geplaatst