Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Comedy English Teacher met Brian Jordan Alvarez opgepikt door FX

Comedy English Teacher met Brian Jordan Alvarez opgepikt door FX

FX heeft een serieorder gegeven aan English Teacher, een comedy gecreëerd door en met Brian Jordan Alvarez in de hoofdrol.
Paul Simms (FX's Atlanta en What We Do in the Shadows) is uitvoerend producent van het project, dat oorspronkelijk in juni 2022 werd besteld voor de pilot.

English Teacher, ook geproduceerd door Jonathan Krisel (Baskets, Portlandia), volgt een lerares op een middelbare school in Austin die probeert een evenwicht te vinden tussen de concurrerende eisen van de leerlingen en hun ouders in een wereld waar de regels elke dag lijken te veranderen.

14340 Brian Jordan Alvarez

Alvarez (foto, Will & Grace) wordt in de cast bijgestaan door Stephanie Koenig (Lessons In Chemistry), Enrico Colantoni (Veronica Mars) en Sean Patton.

"Brian is een ongelooflijk getalenteerde schrijver, acteur en bedenker die zijn visie voor English Teacher volledig heeft waargemaakt", zegt Nick Grad, President van FX Entertainment. "Samen met een creatief team met Paul Simms en Jonathan Krisel en deze briljante cast hebben ze een hilarische, originele komedie gemaakt die fris, boeiend en leuk is."

English Teacher voegt zich bij de live-action comedy line-up van FX, die wordt aangevoerd door de populaire en geprezen dramady-serie The Bear. De komst van English Teacher komt ook midden in een toegenomen interesse in de wereld van schoolmeesters, aangewakkerd door het succes van ABC's Abbott Elementary.

Uitvoerend producenten van English Teacher zijn Alvarez, Simms, Krisel en Dave King (Parks and Recreation, The Good Place). De serie wordt geproduceerd door FX Productions.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten