Lessons In Chemistry

8.4 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkApple TV+
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Apple TV+
Lessons In Chemistry is een Amerikaanse dramaserie van de zender Apple TV+. De serie ging in première in 2023.

Elizabeth Zotts droom om wetenschapper te worden wordt in de ijskast gezet in een samenleving die vindt dat vrouwen thuishoren in de huiselijke sfeer, niet in de professionele sfeer. Wanneer Elizabeth merkt dat ze zwanger is, alleen en ontslagen uit haar laboratorium, verzamelt ze de vindingrijkheid die alleen een alleenstaande moeder heeft. Ze aanvaardt een baan als presentatrice van een kookprogramma op tv en wil een natie van over het hoofd geziene huisvrouwen - en de mannen die plotseling luisteren - veel meer leren dan recepten, terwijl ze ondertussen verlangt naar een terugkeer naar haar ware liefde: wetenschap .
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
10
27 nov 2023
Het boek wordt vrij goed gevolgd, op een paar grote veranderingen na. De scenaristen hebben er een gedeelte over de burgerbeweging in verwerkt, rond de zwarte buren van Calvin en Elizabeth, in het boek is de behulpzame buurvrouw een oudere, witte dame die een slecht huwelijk heeft.
En de manier waarop in het boek met de diefstal van Zott's werk wordt omgegaan is ook anders. Maar dat allemaal verhindert niet dat ik dit een van de drie beste series van 2023 vind.

Een dikke aanrader voor de fans van The Queens Gambit of Mad Men!

Vergelijkbare series

Lessons In Chemistry