Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Overzicht nieuwe series in februari 2022

Overzicht nieuwe series in februari 2022

In februari 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in februari hun première beleven.

*

Pam & Tommy


Te zien vanaf: Woensdag 2 februari bij Hulu
Het verhaal: Pam & Tommy duikt in de tumultueuze relatie tussen rockster Tommy Lee en model/actrice Pamela Anderson. Het concentreert zich op hun relatie die teruggaat naar het begin van hun wervelende romance toen ze trouwden nadat ze elkaar in 1995 slechts 96 uur kenden. Een gelekte VHS-sekstape veranderde in een groot juridisch geschil met Anderson die het videodistributiebedrijf aanklaagde.
De cast: Lily James, Sebastian Stan, Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Murderville


Te zien vanaf: Donderdag 3 februari bij Netflix
Het verhaal: Excentrieke detective Terry Seattle werkt in Murderville samen met onwetende gaststerren van beroemdheden om een ​​reeks moorden te onderzoeken in deze geïmproviseerde misdaadkomedie.
De cast: Will Arnett, Haneefah Wood, Lilan Bowden, Phillip Smithey en vele anderen.
Genre: Komische misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Reacher


Te zien vanaf: Vrijdag 4 februari bij Amazon.
Het verhaal: Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld te geven.
De cast: Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Christopher Webster, Hugh Thompson en vele anderen.
Genre: Actie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Suspicion (2022)


Te zien vanaf: Vrijdag 4 februari bij Apple TV+.
Het verhaal: Suspicion (2022) is een snelle thriller over de ontvoering van de zoon van een vooraanstaande Amerikaanse zakenvrouw. Leo's ontvoering uit een groot, duur hotel in het centrum van New York wordt op video vastgelegd en gaat viral. Vier Britse burgers die in het hotel verblijven worden snel de hoofdverdachten, maar zijn ze schuldig aan meer dan op het verkeerde moment op de verkeerde plaats te zijn?
De cast: Uma Thurman, Kunal Nayyar, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes Gabel en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Shenmue the Animation


Te zien vanaf: Zondag 6 februari bij Cruncyroll/Adult Swim.
Het verhaal: Nadat hij in Shenmue the Animation getuige is geweest van de moord op zijn vader in de familiedojo, wijdt Ryo Hazuki zijn leven aan het vinden van de verantwoordelijke man - een missie die hem van de straten van Yokosuka, Japan naar de uitgestrekte metropool Hong Kong en verder brengt. Al snel zal hij ontdekken dat er grotere, mystieke krachten in het spel zijn terwijl hij traint om de ultieme krijgskunstenaar te worden in zijn zoektocht naar wraak.
De stemmencast: Masaya Matsukaze, Takahiro Sakurai en vele anderen.
Genre: Anime
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

Power Book IV: Force


Te zien vanaf: Zondag 6 februari bij Starz.
Het verhaal: Power Book IV: Force volgt Joseph Sikora's Tommy Egan terwijl hij de banden heeft verbroken en New York voorgoed in zijn achteruitkijkspiegel heeft gezet.
De cast: Joseph Sikora, Isaac Keys, Lili Simmons, Gabrielle Ryan, Shane Harper en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Chelsea Detective


Te zien vanaf: Maandag 7 februari bij Acorn TV.
Het verhaal: Inspecteur Max Arnold woont in The Chelsea Detective, nadat hij gescheiden is van zijn kunsthandelaarvrouw Astrid, op een gehavende woonboot aan het einde van Cheyne Walk. Max is de zoon van een plaatselijke boekwinkeleigenaar en staat ver af van de welvarende elite wiens misdaden hij zal helpen oplossen samen met DC Priya Shamsie.
De cast: Sonita Henry, Cayvan Coates, Adrian Scarborough, Cecilia Appiah, Anamaria Marinca, Michael D. Xavier en vele anderen.
Genre: Detective
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

The Fear Index


Te zien vanaf: Donderdag 10 februari bij Sky Atlantic.
Het verhaal: Dr. Alex Hoffmann, een Amerikaanse ex-pat-fysicus, die een AI-gestuurd systeem creëert dat de angst op de financiële markten uitbuit en razendsnel werkt om grote winsten te behalen. Maar op de dag van lancering wordt Alex' gezond verstand in The Fear Index geschokt nadat hij in zijn huis wreed wordt aangevallen door een man die al zijn beveiligingscodes kent. Na meer onverklaarbare gebeurtenissen raakt Alex ervan overtuigd dat hij erin wordt geluisd.
De cast: Hans Peterson, Jerry Killick, Josh Hartnett, Leila Farzad, Aïssa Maïga en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Inventing Anna


Te zien vanaf: Vrijdag 11 februari bij Netflix.
Het verhaal: Een journalist die in Inventing Anna veel heeft te bewijzen, onderzoekt de zaak van Anna Delvey, de legendarische Instagrammende Duitse erfgename die de harten van de sociale scene van New York heeft gestolen - en ook hun geld. Maar is Anna New York's grootste oplichter, of is ze gewoon het nieuwe voorbeeld van de Amerikaanse droom? Anna en de verslaggever vormen een donkere, grappige haat-liefdeband terwijl Anna op haar proces wacht en de verslaggever vecht tegen de klok om de grootste vraag in Manhattan te beantwoorden: Wie is Anna Delvey?
De cast: Katie Lowes, Anna Chlumsky, Julia Garner, LaVerne Cox, Arian Moayed en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Bel-Air


Te zien vanaf: Zondag 13 februari bij Peacock.
Het verhaal: Bel-Air, dat is gebaseerd op de populaire fanfilm van Morgan Cooper, speelt zich af in het moderne Amerika en is een dramatisch analoog van een uur van de populaire sitcom uit de jaren 90 The Fresh Prince of Bel-Air, die steunt op het oorspronkelijke uitgangspunt: Will's gecompliceerd reis van de straten van West Philadelphia naar de ommuurde herenhuizen van Bel-Air. Met een vernieuwde visie duikt de serie dieper in de inherente conflicten, emoties en vooroordelen, terwijl ze nog steeds branie en knikt naar de originele show.
De cast: Jabari Banks, Jordan L. Jones, Simone Joy Jones, Coco Jones, Akira Akbar en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Devotion, a Story of Love and Desire


Te zien vanaf: Maandag 14 februari bij Netflix.
Het verhaal: Een schijnbaar gelukkig huwelijk begint in Devotion, a Story of Love and Desire te ontrafelen wanneer de trouw van de echtgenoot in twijfel wordt getrokken en beide echtgenoten in de verleiding komen door andere verlangens.
De cast: Leonardo Carradori, Alice Arcuri, Michele Riondino, Lucrezia Guidone, Wakana Matsumoto en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Italië
Video on youtube


*

Fishbowl Wives


Te zien vanaf: Maandag 14 februari bij Netflix.
Het verhaal: Fishbowl Wives verteld het verhaal over zes vrouwen die allemaal hun echtelijke trouw verbreken: ze zitten vast in een ongelukkig huwelijk en beleven uiteindelijk een affaire. Een van die vrouwen is Sakura (Ryoko Shinohara), die destijds haar dromen opgaf en trouwde met een succesvolle man, maar inmiddels regelmatig door haar partner wordt uitgescholden en geslagen. Als ze op een dag iemand tegen het lijf loopt die haar wel lijkt te accepteren voor wie ze is, kan ze de verleiding tot een affaire niet langer weerstaan. Was het iets eenmaligs of is het haar lotsbestemming? De serie is gebaseerd op de mangastrip van Kurosawa R.
De cast: Ryoko Shinohara, Takanori Iwata, Masanobu Ando, Kyoko Hasegawa, Wakana Matsumoto en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Japan
Video on youtube


*

The Rising


Te zien vanaf: Donderdag 17 februari bij Sky One.
Het verhaal: In The Rising ontdekt Neve Kelly dat ze dood is. Ze is bang en in de war door dit nieuwe bestaan. Maar als ze zich realiseert dat ze is vermoord, is ze woedend. Ze is vastbesloten om haar moordenaar te vinden en gerechtigheid te krijgen, in de overtuiging dat het iemand was die ze kende. The Rising, aangekondigd als een onderscheidende toon en visuele stijl, is een verhaal over liefde, gerechtigheid en de kosten van het nastreven van de waarheid in een wereld die haar verborgen wil houden.
De cast: Clara Rugaard, Matthew McNulty, Rebecca Root, Emily Taaffe, Alex Lanipekun en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Er is nog geen video uitgebracht

*

Severance


Te zien vanaf: Vrijdag 18 februari bij Apple TV+.
Het verhaal: Een data-analist die in Severance aan het hoofd staat van een team van bureaucraten. Allemaal hebben ze hun herinneringen operatief opgesplitst tussen werk en thuis. Dan wordt hij plotseling gealarmeerd wanneer een collega vermist raakt en hij begint te beseffen dat het bedrijf waar hij voor werkt heel gevaarlijk is.
De cast: Adam Scott, Patricia Arquette, Britt Lower, Jen Tullock, Zach Cherry en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Cuphead Show!


Te zien vanaf: bij .
Het verhaal: Volg in The Cuphead Show! de tegenslagen van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige maar overtuigende broer Mugman in deze animatieserie gebaseerd op de populaire videogame.
De stemmencast: Tru Valentino, Frank Todaro, Joe Hanna, Luke Millington-Drake en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

From


Te zien vanaf: Zondag 20 februari bij EPIX.
Het verhaal: Ontrafel in From het mysterie van een nachtmerrieachtige stad in Midden-Amerika waar iedereen die binnenkomt in de val loopt. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een normaal gevoel te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omringende bos zien te overleven, inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.
De cast: Eion Bailey, Catalina Sandino Moreno, Harold Perrineau, Simon Webster en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

All American: Homecoming


Te zien vanaf: Maandag 21 februari bij The CW.
Het verhaal: All American: Homecoming volgt Simone terwijl ze zich waagt aan een Black College en University. Er is aangekondigd dat de show ook een honkbalspeler uit Chicago gaat volgen. Samen zullen Simone en deze mysterieuze man door de ups en downs van het studentenleven navigeren.
De cast: Cory Hardrict, GeffriMaya, Camille Hyde, Peyton ‘Alex’ Smith en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Endgame


Te zien vanaf: Maandag 21 februari bij NBC.
Het verhaal: The Endgame verteld het verhaal over Elena Federova, een zeer recent gevangen genomen internationale wapenhandelaar en briljant crimineel meesterbrein die zelfs in gevangenschap een aantal gecoördineerde bankovervallen orkestreert. En Val Turner de principiële, meedogenloze en sociaal verstoten FBI-agent die voor niets stopt om haar ambitieuze plan te verijdelen.
De cast: Morena Baccarin, Ryan Michelle Bathe, Kamal Angelo Bolden, Costa Ronin, Noah Bean en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Proud Family: Louder and Prouder


Te zien vanaf: Woensdag 23 februari bij Disney+.
Het verhaal: The Proud Family: Louder and Prouder vertelt het verhaal van het centrale personage Penny Proud en haar familie: ouders Oscar en Trudy, tweelingbroers BeBe en CeCe en grootmoeder Suga Mama. Eveneens terugkomend zijn de trouwe bemanning van Penny - Dijonay Jones, LaCienega Boulevardez en Zoey Howzer - samen met oom Bobby.
De stemmencast: Kayla Pratt, Tommy Davidson, Paula Jai Parker, Jo Marie Payton en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Week-End Family


Te zien vanaf: Woensdag 23 februari bij Disney+.
Het verhaal: Week-End Family beschrijft het leven van een nieuw stiefgezin dat elk weekend samenkomt. Maar als de vader een relatie krijgt met een nieuwe partner, krijgen de weekenden een heel andere wending.
De cast: Eric Judor, Liona Bordonaro, Midie Dreyfus, Roxane Barazzuol, Annelise Hesme en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Frankrijk
Video on youtube


*

Vikings: Valhalla


Te zien vanaf: Vrijdag 25 februari bij Netflix.
Het verhaal: In Vikings: Valhalla zien we de avonturen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd: Leif Erikson, Freydis, Harald Harada en de Normandische koning Willem de Veroveraar (ook een afstammeling van Viking). Deze mannen en vrouwen zullen nieuwe wegen inslaan terwijl ze vechten om te overleven in een steeds veranderend en evoluerend Europa. Dit is het explosieve volgende hoofdstuk van de Vikings-legende.
De cast: Frida Gustavsson, Sam Corlett, Leo Suter, Bradley Freegaard, Jóhannes Haukur Jóhannesson en vele anderen.
Genre: Historie/avontuur
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Super Pumped


Te zien vanaf: bij .
Het verhaal: Elk seizoen van Super Pumped verkent een verhaal dat de zakenwereld op zijn grondvesten deed schudden en de cultuur veranderde. Het eerste seizoen vertelt het verhaal van Uber, één van Silicon Valley's meest succesvolle en meest destructieve start-up.
De cast: Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler, Uma Thurman, Kerry Bishé, Babak Tafti en vele anderen.
Genre: Anthologie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinderprogramma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten