Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in juni 2021

In juni 2021 staan er weer een aantal nieuwe series/programma’s op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series die nieuw zijn en in juni 2021 hun première beleven.

Lisey's Story

Te zien vanaf: Vrijdag 4 juni bij Apple TV+.
Het verhaal: Twee jaar na de dood van haar man begint Lisey in Lisey's Story de verbazingwekkende realiteit over haar man onder ogen te zien die ze had onderdrukt en bijna vergeten.
De cast: Julianne Moore, Clive Owen, Joan Allen, Dane DeHaan, Sung Kang, Jennifer Jason Leigh en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Sweet Tooth

Te zien vanaf: Vrijdag 4 juni bij Netflix.
Het verhaal: Sweet Tooth verteld het verhaal van Gus, deels jongen en deels hert. Hij verlaat het ouderlijk huis en gaat op reis door een post-apocalyptische wereld. Hij ontmoet een familie met hybride kinderen en gaat op zoek naar antwoorden en het mysterie achter zijn eigen hybride afkomst.
De cast: Christian Convery, James Brolin, Nonso Anozie, Adeel Akhtar, Will Forte, Dania Ramirez, Neil Sandilands, Stefania LaVie Owen, Aliza Vellani, Mia Artemis en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Follow de SOA

Te zien vanaf: Vrijdag 4 juni bij Videoland.
Het verhaal: Wanneer in Follow de SOA een SOA zich als een lopend vuurtje door haar jaarlaag verspreidt, en zo bij de vers ontmaagde achttienjarige Esmée terechtkomt, moét ze weten waar deze vandaan komt. Ze begint aan een grondig onderzoek om de SOA in kaart te brengen, maar raakt al snel verstrikt in de spannende en uiteenlopende sekslevens van haar klasgenoten. Wat begint als een onschuldige onderzoeksvraag van een wiskunde-nerd, wordt een obsessieve zoektocht naar de overeenkomsten en verschillen tussen lust, seks en liefde bij anderen, maar vooral bij haarzelf. Er bestaat blijkbaar geen enkele wiskundige formule over hoe je om moet gaan met al die krankzinnige hormonen in je lijf.
De cast: Hanneke van der Paardt, June Yanez, Damaris de Jong, Reiky de Valk, Tara Hetharia, Daniel Kolf en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Nederland
Video on youtube


Cellmate Secrets

Te zien vanaf: Vrijdag 4 juni bij Lifetime.
Genre: Documentaire, Land van herkomst: Amerika

Dom

Te zien vanaf: Vrijdag 4 juni bij Amazon.
Het verhaal: Dom vertelt het verhaal van Pedro, een knappe jongen uit de middenklasse van Rio de Janeiro die in zijn tienerjaren kennismaakt met cocaïne, waardoor hij op weg is om de leider te worden van een criminele bende die begin jaren 2000 de roddelbladen in Rio domineerde: Pedro Dom.
De cast: Gabriel Leone, Flávio Tolezani, Filipe Bragança, Raquel Villar, Isabella Santoni, Digão Ribeiro, Ramon Francisco en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Brazilië
Video on youtube


Marvel's Loki

Te zien vanaf: Woensdag 9 juni bij Disney+.
Het verhaal: Gelukkig wist de altijd geniepige Loki zijn voortbestaan te verzekeren in Avengers: Endgame. Terwijl de Avengers terug reisden naar de Battle of New York, pakte het broertje van Thor zijn kans om te ontsnappen. En niet geheel onbelangrijk: met de Tesseract. Vanaf dat punt gaat de serie Marvel's Loki verder op Disney+. Hij zal gerekruteerd worden door de Time Variance Authority, een belangrijk bedrijf in het Marvel-universum dat alle tijdlijnen bewaakt. Met tijdreizen en alternatieve universums ontstaat er immers al snel chaos. Als Loki niet Owen Wilson’s personage helpt met die chaos oplossen, dan zal hij uit alle realiteiten worden verwijderd.
De cast: Tom Hiddleston, Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku en vele anderen.
Genre: Superhelden
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


The Cube

Te zien vanaf: Donderdag 10 juni bij TBS.
Genre: Spelprogramma, Land van herkomst: Amerika.

De Oranjezomer

Te zien vanaf: Donderdag 10 juni bij SBS 6.
Genre: Praatprogramma, Land van herkomst: Nederland

Locombianos

Te zien vanaf: Donderdag 10 juni bij Netflix.
Het verhaal: Vier van de grappigste en brutaalste komieken van Colombia treden in Locombianos op voor een publiek, na de quarantaine, dat hunkert naar hun verhalen.
De cast: Pamela Ospina, Freddy Beltrán, Diego Camargo, Catalina Guzmán en anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Colombia
Video on youtube


Trese

Te zien vanaf: Vrijdag 11 juni bij Netflix.
Het verhaal: Als de politie het niet meer weet, is Alexandra Trese er nog om Manilla te beschermen tegen bovennatuurlijke dreigingen. Deze nieuwe animatieserie is gebaseerd op de bekroonde Filipijnse strip en wordt door Jay Oliva aangepast voor Netflix.
De stemmencast: Shay Mitchell, Liza Soberano, Jon Jon Briones, Steve Blum, Carlos Alazraqui en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Filipijnen
Video on youtube


NOS Studio Europa

Te zien vanaf: Vrijdag 11 juni bij NOS.
Genre: Praatprogramma, Land van herkomst: Nederland

Clarkson's Farm

Te zien vanaf: Vrijdag 11 juni bij Amazon.
Genre: Reality, Land van herkomst: Groot-Brittannië

Blindspotting

Te zien vanaf: Zondag 13 juni bij Starz.
Het verhaal: Ashley's partner en vader van hun zoon, Miles, wordt in Blindspotting plotseling veroordeeld en opgesloten. Ze moet hierdoor door een chaotische en humoristische existentiële crisis navigeren wanneer ze gedwongen wordt om bij Miles 'moeder en halfzus in te trekken.
De cast: Jasmine Cephas Jones, Jaylen Barron, Candace Nicholas-Lippman, Justin Chu Cary, Helen Hunt, Benjamin Earl Turner en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Voetbaldroom: Alles Op Het Spel

Te zien vanaf: Zondag 13 juni bij NPO 3.
Genre: Documentaire, Land van herkomst: Nederland

The Republic of Sarah

Te zien vanaf: Maandag 14 juni bij The CW.
Het verhaal: Geconfronteerd in The Republic of Sarah met de vernietiging van haar stad door toedoen van een hebzuchtig mijnbouwbedrijf, gebruikt een middelbare schoolleraar een duistere cartografische maas in de wet om de onafhankelijkheid te verklaren en een jonge groep buitenbeentjes te leiden terwijl ze proberen hun eigen land helemaal opnieuw te beginnen.
De cast: Luke Mitchell, Stella Baker, Izabella Alvarez, Hope Lauren, Ian Duff en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Élite: Historias Breves

Te zien vanaf: Maandag 14 juni bij Netflix.
Het verhaal: Élite: Historias Breves zijn vier speciale elite-hoofdstukken waarin verschillende plots werden ontwikkeld.
De cast: Miguel Bernardeau, Georgina Amorós, Claudia Salas, Mina El Hammani, Omar Ayuso, Arón Piper en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Spanje
Video on youtube


Glad IJs

Te zien vanaf: Woensdag 16 juni bij Streamz.
In Glad IJs wordt ijsroommagnaat Philip Druyts ontvoerd. Philip is een succesvol ondernemer, die blind is voor de problemen die zich binnenshuis afspelen.
De cast: Lucas Van den Eynde, Jan Hammenecker, Viv Van Dingenen, Ward Kerremans, Koen De Bouw, Marthe Schneider en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: België
Video on youtube


Katla

Te zien vanaf: Donderdag 17 juni bij Netflix.
Het verhaal: Een jaar na het uitbreken van een gewelddadige uitbarsting van de subglaciale vulkaan Katla, is de rust en kalmte in het kleine stadje Vík dramatisch verstoord, terwijl de uitbarsting nog steeds actief is. Het ijs bij de vulkaan is aan het smelten, het gebied is geëvacueerd en slechts een paar overgebleven mensen slagen erin om de nodige gemeenschapsdienst te verlenen in het dorp, dat nu alleen toegankelijk is via de rivier de Markarfljót. Het grootse gebied is enigszins apocalyptisch gebleken en Vík is tot gevarenzone verklaard. Mysterieuze elementen, die vanaf de prehistorie diep in de gletsjer zijn ingevroren, beginnen uit het smeltende ijs te komen met gevolgen die niemand ooit had kunnen voorzien.
De cast: Íris Tanja Flygenring, Ingvar Eggert Sigurðsson, Þorsteinn Bachmann, Guðrún Ýr Eyfjörð en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: IJsland
Video on youtube


iCarly

Te zien vanaf: Donderdag 17 juni bij Paramount+.
Het verhaal: iCarly - een nieuw hoofdstuk voor de meest succesvolle sitcom voor kinderen aller tijden, waar originele castleden Miranda Cosgrove, Nathan Kress en Jerry Trainor zich bij nieuwe vrienden voegen voor een kijkje in het huidige leven, de avonturen en de komische ongelukken van deze personages.
De cast: Miranda Cosgrove, Nathan Kress, Jerry Trainor, Laci Mosley, Jaidyn Triplett en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


So Not Worth It

Te zien vanaf: Vrijdag 18 juni bij Netflix.
Het verhaal: So Not Worth It draait om een groep studenten met verschillende multiculturele achtergronden die op een slaapzaal verblijven.
De cast: Han Hyun-min, Choi Young-jae, Park Se-Wan, Minnie, Praepetch Udomsartporn, Carson Allen en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Zuid-Korea
Video on youtube


Physical

Te zien vanaf: Vrijdag 18 juni bij Apple TV+.
Het verhaal: Physical is het verhaal van Sheila Rubin, een ietwat gekwelde, schijnbaar plichtsgetrouwe huisvrouw die haar slimme maar controversiële echtgenoot steunt in zijn gooi naar de raadslid.
De cast: Rose Byrne, Rory Scovel, Dierdre Friel, Della Saba, Lou Taylor Pucci, Paul Sparks en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Kevin Can F*** Himself

Te zien vanaf: Zondag 20 juni bij AMC.
Het verhaal: Kevin Can F*** Himself onderzoekt het geheime leven van een vrouw waar we allemaal naar keken tijdens het opgroeiden: de sitcom-vrouw. Een schoonheid gecombineerd met een minder aantrekkelijke, minachtende, holbewoner-achtige echtgenoot die een eikel wordt omdat ze een zeurpiet is en hij "grappig" is. Deze serie wil televisieconventie doorbreken en vragen hoe de wereld er door haar ogen uitziet? Deze serie onderzoekt wat er gebeurt als we vragen wat er gebeurt als dit ondersteunende personage wordt gepresenteerd als een echte persoon? En wat als die persoon boos is?
De cast: Annie Murphy, Raymond Lee, Brian Howe, Mary Hollis Inboden, Alex Bonifer, Eric Petersen en vele anderen.
Genre: Amerika
Land van herkomst: Dramedy
Video on youtube


Nevertheless

Te zien vanaf: Zondag 20 juni bij jTBC.
Het verhaal: Nevertheless gaat over een vrouw genaamd Na Bi die niet in liefde gelooft maar toch een relatie wil hebben, en een man genaamd Jae Eon die denkt dat relaties lastig zijn, maar wil flirten.
De cast: Song Kang, Chae Jong Hyeop, Han So Hee, Yang Hye Ji, Han Eu Ddeum, Kim Min Gwi, Lee Yeol Eu men vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Zuid-Korea
Video on youtube


De Bachelor (NL)

Te zien vanaf: Donderdag 24 juni bij Videoland.
Genre: Reality, Land van herkomst: Nederland

The Mysterious Benedict Society

Te zien vanaf: Vrijdag 25 juni bij Hulu.
Het verhaal: Vier hoogbegaafde weeskinderen worden in The Mysterious Benedict Society gerekruteerd door een gerimpelde, excentrieke, geniale weldoener om op een geheime missie te gaan. Ze worden undercover geplaatst op een kostschool die bekend staat als The Institute en moeten een snode plot met wereldwijde gevolgen verijdelen, terwijl ze gaandeweg een nieuw soort gezin vormen.
De cast: Seth Carr, Emmy DeOliveira, Mystic Inscho, Marta Kessler, MaameYaa Boafo, Tony Hale, Ryan Hurst en vele anderen.
Genre: Avonturen
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


Limitless with Chris Hemsworth

Te zien vanaf: Vrijdag 25 juni bij Disney+.
Genre: Documentaire, Land van herkomst: Amerika

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
31 Mei 2021 13:45 - 31 Mei 2021 13:45
Niet zo heel veel, maar goed, met het lekkere weer nu is dat niet zo'n probleem. Wat ik in ieder geval zeker wil checken is Marvel's Loki, Dom kan best wel eens interessant zijn en de trailer van Sweet Tooth was eigenlijk zo heel slecht nog niet. Maar half mens/half hert? Dat klinkt eigenlijk meer als een fantasy-light serie voor de kids. Ik twijfel dus nog hierover en wacht denk ik eerst wat reacties af.
Reageer