NOS Studio Europa

6.3 / 10
42 min
Praatprogramma
Volg deze serie
6.3 / 10
1seizoenen/39afleveringen/2021 - heden
NetwerkNPO 1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2021 - heden
Netwerk:NPO 1
NOS Studio Europa is een Nederlands praatprogramma van de zender NPO 1. De serie ging in première op 11 juni 2021.

Zoals ieder groot toernooi heeft de NOS een omkaderend programma waarin de wedstrijden voor- en nabeschouwen, het nieuws van de dag doornemen en praten met allerlei gasten over hun EK beleving of minder relevante onderwerpen.

Dit jaar heet dit programma Studio Europa, vast omdat het EK door heel Europa wordt gespeeld. Het begint op vrijdag 11 juni, de eerste dag van het EK, en is vanaf dan dagelijks op TV.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 39

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie NOS Studio Europa.

Nieuws (3)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 7 juni
In juni 2021 staan er weer een aantal nieuwe series/programma’s op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
ma 31 mei
1
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
zo 30 mei
1