Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Lincoln Lawyer van David E. Kelley overgenomen door Netflix

CBS besloot niet verder te gaan met The Lincoln Lawyer van David E. Kelley. Netflix pakt het project op, met in de hoofdrol Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven).

Vorig jaar juni werd al bekend dat er mogelijke geïnteresseerdenwaren in The Lincoln Lawyer. Netflix is degene geworden die de serie overneemt van CBS, die in 2019 de nieuwe serie besteld. Negen maanden later besloot het netwerk te stoppen met het project.

The Lincoln Lawyer is gebaseerd op de boeken van Michael Connelly. Het verhaal draait om Mickey Haller, die zijn advocatenkantoor vanuit zijn Lincoln Town-auto runt in Los Angeles. Het tiendelige eerste seizoen zal gebasseerd worden The Brass Verdict, het tweede boek uit de boeken reeks. De serie is geschreven door David E. Kelley (Big Little Lies) en Ted Humphrey (The Good Wife) zal dienen als showrunner.

Toen The Lincoln Lawyer nog in productie was bij CBS werd bekend dat Logan Marshall-Green (Damnation) de hoofdrol zou gaan spelen. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven) de hoofdrol in de serie gaat spelen. "Manuel is de ideale Mickey Haller, die in de voetsporen treedt van zijn vader met het showmanschap van zijn Mexicaanse filmster-moeder." zei Connelly.


Manuel Garcia-Rulfo
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
13 jan 2021 10:05 -
Geweldig!
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale gaat eind april in première bij Hulu. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het 21ste seizoen van Law & Order: Special Victims Unit. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Ook voor de maand maart hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en op welke zender.
Vandaag, 11:00
Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."
Gisteren, 10:00