Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Lincoln Lawyer van David E. Kelley overgenomen door Netflix

The Lincoln Lawyer van David E. Kelley overgenomen door Netflix

CBS besloot niet verder te gaan met The Lincoln Lawyer van David E. Kelley. Netflix pakt het project op, met in de hoofdrol Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven).
Vorig jaar juni werd al bekend dat er mogelijke geïnteresseerdenwaren in The Lincoln Lawyer. Netflix is degene geworden die de serie overneemt van CBS, die in 2019 de nieuwe serie besteld. Negen maanden later besloot het netwerk te stoppen met het project.

The Lincoln Lawyer is gebaseerd op de boeken van Michael Connelly. Het verhaal draait om Mickey Haller, die zijn advocatenkantoor vanuit zijn Lincoln Town-auto runt in Los Angeles. Het tiendelige eerste seizoen zal gebasseerd worden The Brass Verdict, het tweede boek uit de boeken reeks. De serie is geschreven door David E. Kelley (Big Little Lies) en Ted Humphrey (The Good Wife) zal dienen als showrunner.

Toen The Lincoln Lawyer nog in productie was bij CBS werd bekend dat Logan Marshall-Green (Damnation) de hoofdrol zou gaan spelen. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven) de hoofdrol in de serie gaat spelen. "Manuel is de ideale Mickey Haller, die in de voetsporen treedt van zijn vader met het showmanschap van zijn Mexicaanse filmster-moeder." zei Connelly.


Manuel Garcia-Rulfo
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Inter
Inter 13 januari 2021, 10:05
Geweldig!
Log in om een reactie achter te laten