Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Wordt The Lincoln Lawyer overgenomen?

CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).

CBS bestelde in 2019 The Lincoln Lawyer van David E. Kelley (Big Little Lies). De serie zou aankomend pilotseizoen van start gaan bij CBS, maar het netwerk heeft in mei de serie gecanceld. Er werd toen al gesproken dat er kans was, dat de serie aan een ander netwerk of platform verkocht zal worden.

Schrijver Michael Connelly, van de romans waarop de serie is gebaseerd, heeft nu bekend gemaakt dat er al mogelijk geïnteresseerden zijn. 'Het positieve is dat er mensen, netwerken etc. lijken te zijn die er in willen stappen en het project willen overnemen.' Bij Amazon loopt de serie Bosch, die ook gebaseerd is op boeken van Michael Connelly. Er zal dan een mogelijkheid zijn om de verhalen met elkaar te verweven.


Michael Connelly
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00