Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Wordt The Lincoln Lawyer overgenomen?

CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).

CBS bestelde in 2019 The Lincoln Lawyer van David E. Kelley (Big Little Lies). De serie zou aankomend pilotseizoen van start gaan bij CBS, maar het netwerk heeft in mei de serie gecanceld. Er werd toen al gesproken dat er kans was, dat de serie aan een ander netwerk of platform verkocht zal worden.

Schrijver Michael Connelly, van de romans waarop de serie is gebaseerd, heeft nu bekend gemaakt dat er al mogelijk geïnteresseerden zijn. 'Het positieve is dat er mensen, netwerken etc. lijken te zijn die er in willen stappen en het project willen overnemen.' Bij Amazon loopt de serie Bosch, die ook gebaseerd is op boeken van Michael Connelly. Er zal dan een mogelijkheid zijn om de verhalen met elkaar te verweven.


Michael Connelly
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00
Het nieuws uit de week van 6 juli tot en met 12 juli hebben we weer voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
1