Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Wordt The Lincoln Lawyer overgenomen?

CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).

CBS bestelde in 2019 The Lincoln Lawyer van David E. Kelley (Big Little Lies). De serie zou aankomend pilotseizoen van start gaan bij CBS, maar het netwerk heeft in mei de serie gecanceld. Er werd toen al gesproken dat er kans was, dat de serie aan een ander netwerk of platform verkocht zal worden.

Schrijver Michael Connelly, van de romans waarop de serie is gebaseerd, heeft nu bekend gemaakt dat er al mogelijk geïnteresseerden zijn. 'Het positieve is dat er mensen, netwerken etc. lijken te zijn die er in willen stappen en het project willen overnemen.' Bij Amazon loopt de serie Bosch, die ook gebaseerd is op boeken van Michael Connelly. Er zal dan een mogelijkheid zijn om de verhalen met elkaar te verweven.


Michael Connelly
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01