Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur verlaat FBI: International na drie seizoenen

Eén van de oorspronkelijke castleden van FBI: International, verlaat de serie van CBS.

Tot ziens, Scott Forrester. Luke Kleintank gaat FBI: International verlaten. Kleintank speelt het hoofd van het FBI-vliegteam. Zijn laatste aflevering als Scott wordt binnenkort uitgezonden."Na veel wikken en wegen heb ik de moeilijke beslissing genomen om FBI: International te verlaten," zei Kleintank (foto). "Deze beslissing wordt gedreven door mijn onwrikbare toewijding aan mijn gezin, wiens liefde en welzijn van het grootste belang zijn in mijn leven. Ik ben ontzettend dankbaar voor de buitengewone cast en crew van de serie, die niet alleen collega's zijn, maar ook een familie ver weg van huis. Hun niet aflatende toewijding en opmerkelijke talenten hebben van elk moment op de set een onvergetelijke reis gemaakt die mijn leven op ontelbare manieren heeft verrijkt. Tot slot wil ik ook de fans bedanken die ons de eerste drie seizoenen hebben gesteund."

Kleintank werd in juli 2021 aangesteld als een van de hoofdrolspelers in FBI: International, de derde serie in de FBI-dramafranchise van Dick Wolf. Het drama volgt de elite-agenten van het International Fly Team van het Federal Bureau of Investigation, dat zijn hoofdkwartier heeft in Boedapest.

De laatste aflevering met Kleintank wordt op 7 mei uitgezonden door CBS.

In februari verliet Kleintank's tegenspeelster Heida Reed het drama nadat ze Special Agent Jamie Kellett had gespeeld sinds 2021. In haar laatste aflevering onthulde Kellett dat ze "dit, het Fly Team, verlaat" en overstapt naar het veldkantoor in Washington, D.C.. Ze legde Scott uit dat nadat haar zus door zelfmoord om het leven was gekomen, ze had beloofd om "mijn leven voor ons beiden te leven", en voegde eraan toe "Ik heb mijn land gediend, ben verliefd geworden, ik ben weggelopen van mijn verdriet" en nu, "is het tijd om terug naar huis te gaan."

Dick Wolf, Matt Olmstead, Michael Katleman, Ernesto Alcalde, Arthur W. Forney en Peter Jankowski zijn de uitvoerende producenten van FBI: International. De serie wordt geproduceerd door Wolf Entertainment en Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, in samenwerking met CBS Studios.

Eerder deze maand werd de serie - evenals FBI en FBI: Most Wanted - vernieuwd door CBS.
Vorige aflevering
Tuxhorn
Tuxhorn
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
FBI: International