Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Netflix kondigt zeven nieuwe series aan

Netflix kondigt zeven nieuwe series aan

Netflix heeft zeven nieuwe series in verschillende genres aangekondigd. Allen worden ze volledig geschreven en geproduceert in het Verenigd Koninkrijk.
De eerste serie die werd aangekondigd is Baby Reindeer van en met Richard Gadd (Sex Education). De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en draait om Richard Gadd en zijn vrouwelijke stalker. De tweede serie is Cuckoo Song en is geschreven door Sarah Dollard (Doctor Who), Andrea Gibb (Dear Frankie), Corinna Faith (The Innocents) Cuckoo Song is een horror serie en draait om twee strijdende zussen, die zich moeten verenigen om een bovennatuurlijk pact terug te draaien.

Joe Barton (Giri/Haji) schrijft de nieuwe serie Half Bad, die draait om de zestienjarige Nathan. Hij is de onwettige zoon van de meest gevreesde heks ter wereld en men verwacht dat hij hetzelfde destructieve pad volgt als zijn vader. Maar naarmate de spanningen escaleren, vervagen de oude grenzen tussen 'goed' en 'slecht'. De vierde serie, Lockwood & Co, draait om drie tieners die voorbestemd is om een mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen. Deze serie wordt geschreven door Joe Cornish (The Adam and Joe Show) en is gebaseerd op de bestseller van Jonathan Stroud.


Joe Barton (Links)

Rowan Atkinson (Mr. Bean) en William Davies (The Letter for the King) werken ook aan een van de nieuwe Netflix serie. Zij bedachten Man vs Bee, waarin Atkinson een man speelt die in oorlog is met een bij. De laatste twee aangekondigde nieuwe series zijn The Red Zone van Barney Ronay en Jonathan Liew en de serie The Seven Deaths of Evelyn Hardcastle van Sophie Petzal (Blood (2018)). De eerste gaat over vriendschap, vertrouwen en gezinnen, in een wereld waar niemand echt je vriend is, waar geen vertrouwen is en waar gezinnen elkaar elke zes maanden verslinden. De tweede is gebaseerd op de bestseller van Stuart Turton en draait om de vraag: hoe los je een moord op als je elke keer dat je dicht bij het antwoord komt, je wakker wordt in het lichaam van iemand anders?


Rowan Atkinson
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten