Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De leukste series die zich afspelen op de werkvloer

Misschien is het je al wel eens opgevallen: veel series spelen zich af op de werkvloer.

En dat is natuurlijk niet voor niets: we spenderen een groot deel van onze tijd op het werk. Series die op de werkvloer spelen zijn daardoor vaak herkenbaar, of ze geven juist reden om opgelucht te zijn dat het er bij jou op het werk niet zo aan toe gaat. Op zoek naar een serie om lekker te bingen? Dit zijn een paar leuke!

Unstable


De Amerikaanse comedyserie Unstable kun je zien via Netflix. De serie gaat over een vader en zoon. De zoon, Jackson, komt na het overlijden van zijn moeder in de zaak van zijn vader werken. Die vader is namelijk heel succesvol en ontzettend slim, maar ook excentriek en narcistisch. Jackson wil voorkomen dat zijn vader, Ellis, afglijdt na de dood van zijn vrouw, en denkt dat het daarom het beste is om dichtbij te blijven. Dat dat niet altijd een goed idee is, kun je volgen in deze serie.

The Office


Toen het idee voor The Office werk gepitcht, werd eigenlijk niemand er direct enthousiast van. Inmiddels zijn de laatste afleveringen van deze comedyserie al jaren oud, maar is het nog steeds een van de meest bekeken comedyseries in Amerika. Logisch ook wel, want wat is er nu leuker dan kijken naar de belevenissen op een oersaai kantoor, waar een vreselijke baas de scepter zwaait? Producenten waren in de tijd dat de eerste afleveringen werden gemaakt eigenlijk op zoek naar een waardige opvolger van Friends. Het mag dus eigenlijk een wonder heten dat The Office een kans heeft gekregen. Gelukkig maar, want hoewel de show al jaren oud is, blijft deze dus populair. En stiekem is dat ook wel logisch: als je op zoek bent naar stages in Nederland, moet je er toch niet aan denken om bij zo’n bedrijf als dit aan de slag te moeten? Maar lui vanaf de bank is het genieten en kijkt het heerlijk weg!

The IT Crowd


Op de een of andere manier doen nerds het altijd goed in series. The IT Crowd is hier ook een mooi voorbeeld van. Deze serie draait om een hele groep met IT nerds, die werken bij een geheimzinnig communicatiebedrijf, en zich met hun soms luie en soms ongemakkelijke gedrag regelmatig in de nesten werken. De manager die dat allemaal in goede banen moet leiden heeft er een flinke klus aan. De serie is ijzersterk door de typisch Britse humor en daardoor nog steeds populair. En dat terwijl de laatste aflevering al in 2013 is uitgebracht!

Brooklyn Nine-Nine


Een serie van recenter datum die ook zeker het bekijken waard is, is Brooklyn Nine-Nine. De verhaallijnen spelen zich af op een politiebureau in het 99ste district in Brooklyn (New York). Maar verwacht in deze comedyserie geen moordende criminelen of CSI-achtige toestanden: melige humor staat namelijk centraal.

Andere kijktips


Het aanbod aan series die zich afspelen op de werkvloer is enorm. Heb je bovenstaande series al bekeken? Check dan bijvoorbeeld ook Scrubs, Ted Lasso of Mythic Guest. En krijg je door het kijken van deze of andere series die zich afspelen op de werkvloer ook zin om aan de slag te gaan? Bekijk dan eens de stagemogelijkheden via Magnet.me. Wie weet maak jij binnenkort in werkelijkheid mee wat je nu ziet in al deze series die zich afspelen op de werkvloer!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst