Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nadia Parkes (The Bastard Son & the Devil Himself) gecast in BBC-drama Kidnapped

The Bastard Son & the Devil Himself-actrice Nadia Parkes leidt het aankomende BBC-drama over de angstaanjagende ontvoering van het Britse model Chloe Ayling.

Kidnapped (werktitel) is gebaseerd op het boek van Ayling en volgt haar ontvoering in Italië en haar moed en veerkracht in gevangenschap, gevolgd door een rechtszaak die haar ontvoerders in de gevangenis deed belanden. Ondanks hun veroordeling kreeg Chloe te maken met krantenkoppen die haar ervan beschuldigden dat ze haar eigen ontvoering in scène had gezet en bevond ze zich in het middelpunt van een mediastorm.Parkes (foto) zal Ayling portretteren in de zesdelige serie Kidnapped en ze wordt vergezeld door Adrian Edmondson (A Spy Among Friends), Nigel Lindsay (The Capture), Olive Gray (Halo), Eleanor Romandini (The White Lotus), Julian Swiezewski (1983) en Christine Tremarco (The Window). Verdere casting zal te zijner tijd worden aangekondigd.

Parkes speelde Annalise O'Brien in Joe Barton's Netflix-fantasydrama The Bastard Son & the Devil Himself en Rosa de Vargas in Starz' The Spanish Princess.

"Dit is een actueel en belangrijk verhaal over hoe we trauma's waarnemen in de media," zei Parkes. "Ik voel me vereerd om Chloe te spelen en deel uit te maken van deze bewerking voor de BBC."

Killing Eve-schrijfster Georgia Lester tekent voor Kidnapped (werktitel) en het wordt geproduceerd door BBC Studios voor BBC Three. De BBC zei dat het gemaakt wordt in volledige samenwerking met Ayling en dat er gefilmd wordt in Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Kidnapped wordt geregisseerd door Al Mackay (Without Sin) en geproduceerd door Clare Shepherd (Viewpoint). Uitvoerend producenten zijn Priscilla Parish, Michael Parke en Andrew Morrissey voor BBC Studios, Lucy Richer doet hetzelfde voor de BBC.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst