Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (42)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat House of the Dragon

Er hebben 908 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van House of the Dragon. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Lord of the Rings: The Rings of Power

Er hebben 725 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor The Walking Dead

Er hebben 607 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het elfde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Grey's Anatomy

Er hebben 513 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het negentiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat The Handmaid's Tale

Er hebben 488 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Handmaid's Tale. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws