Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (39)

Populairste series afgelopen week (39)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat House of the Dragon

Er hebben 826 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van House of the Dragon. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat The Lord of the Rings: The Rings of Power

Er hebben 565 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Chicago Fire

Er hebben 445 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het elfde seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Handmaid's Tale

Er hebben 422 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Handmaid's Tale. Momenteel wordt het vijfde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat She-Hulk: Attorney at Law

Er hebben 374 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van She-Hulk: Attorney at Law. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten