Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (23)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Stranger Things

Er hebben 819 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Stranger Things. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 1 juli 2022.


Op de tweede plek staat Grey's Anatomy

Er hebben 514 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor The Blacklist

Er hebben 469 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Op plek vier staat Obi-Wan Kenobi

Er hebben 437 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Obi-Wan Kenobi. Momenteel wordt het eerste seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat New Amsterdam (2018)

Er hebben 335 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van New Amsterdam (2018). Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst