Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (42)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Squid Game

Er hebben 580 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Squid Game. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beƫindigd.


Op de tweede plek staat You

Er hebben 494 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van You. Momenteel wordt het derde seizoen uitgezonden.


De derde plek is voor Grey's Anatomy

Er hebben 388 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het achttiende seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat Chicago Fire

Er hebben 385 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat New Amsterdam (2018)

Er hebben 350 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van New Amsterdam (2018). Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst