Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Populairste series afgelopen week (39)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat The Walking Dead

Er hebben 459 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Walking Dead. Momenteel wordt het elfde seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Sex Education

Er hebben 443 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Sex Education. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De datum voor de volgende aflevering is nog niet bekend.


De derde plek is voor Lucifer

Er hebben 366 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Lucifer. Er worden geen afleveringen meer uitgezonden. De serie is namelijk beëindigd.


Op plek vier staat Chicago Fire

Er hebben 350 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Chicago Fire. Momenteel wordt het tiende seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat New Amsterdam (2018)

Er hebben 333 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van New Amsterdam (2018). Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst