New Girl

7.9 / 10
22 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
zo 27 september
Disney+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van The Mandalorian bekend gemaakt. Eind oktober verschijnt het nieuwe seizoen.
do 3 september
1
Acteur en presentator Regis Philbin is vrijdag overleden aan een natuurlijke dood. Dit jaar was hij nog te zien in Single Parents.
zo 26 juli
Netflix heeft de premièredatum voor HOOPS bekend gemaakt, daarbij bracht de streamingdienst een teaser uit.
do 23 juli
4
De serie Stumptown van ABC zal in Nederland te zien zijn via FOX vanaf juni.
19 mei 2020
Regisseur Lynn Shelton is op 54-jarige leeftijd overleden. Ze regisseerde onder andere afleveringen van Little Fires Everywhere, Mad Men en New Girl.
18 mei 2020
1
Vorig jaar werd bekend gemaakt dat The Twilight Zone (2019) een tweede seizoen zou krijgen. Nu is er meer bekend over de cast.
9 mei 2020
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
30 jan 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
9 dec 2019
2
ABC laat een pilot maken van de nieuwe serie Mourning Songs. Het is een muzikale komedieserie van Dave Finkel en Brett Baer, bekend van New Girl.
24 sep 2019
Stumptown is een nieuwe Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. De serie zal in het najaar van start gaan.
30 mei 2019
Easy is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in september 2016. Op 10 mei 2019 start het derde seizoen.
27 apr 2019