New Blood

7.5 / 10
58 min
Misdaad, Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:58 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:BBC One
New Blood is een Britse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 9 juni 2016.

New Blood volgt de avonturen van twee jonge inspecteurs, Stefan die bij het "Serious Fraud Office" (SFO) werkt en Rash die deel uit maakt van de normale politie. Zij worden door twee aparte misdrijven die op het eerste zicht niets met elkaar te maken hebben samen gebracht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie New Blood.

Nieuws (4)

Vorige week hadden we het in dit item over Eclips TV de Vlaamse zender voor senioren. Voor wie houdt van nostalgie moet zeker op zondag naar deze zender zappen, want die dag pakken ze uit met maar liefst vijf reeksen...
10 okt 2017
8 augustus 21.00 – Blackout (2012) (H) – Seizoen 1 (BBC Ent.) 22.30 – Atlanta (H) – Seizoen 1 (Fox) 23.00 – The Returned (H) – Seizoen 2 (Canvas) 9 augustus 22.40 – Pramface – Seizoen 3 (BBC Ent.) 10augustus 20.30 –...
9 aug 2017
Voortaan mogen jullie wekelijks op dinsdag een overzicht verwachten van wat jullie de komende week aan nieuwe en oude series mogen verwachten op de in Vlaanderen te bekijken televisiezenders die Nederlands...
10 jan 2017
1

Populaire reacties (2)

8.3
12 jul 2016
"Prima kijk plezier." Goeie serie weer van BBC.
Met acteurs zoals Anna Chancellor, Mark Donnar & Mark Abbey, maar ik ga vr de Newbie de politieagent Rash-(Ben Taassoli). Het is geen Scott & Baily, Happy Valley, Shetland en ook geen Murder in the first.
Nee , 't is New Blood.: Absoluut 'n aanrader.-(coole muziek ook, trouwens.)
6.9
10 jun 2016
Hoewel het op zich nog wel meevalt is deze serie mijn inziens toch niet van het niveau dat ik gewoonlijk van BBC verwacht.
Zo zitten er een aantal scenes in, zoals diegene wanneer onze twee helden elkaar voor het eerst ontmoeten, die wat belachelijk overkomen en die eerder in een kinderserie dan in een spannende thriller thuishoren.
Of zoals één van de huurmoordenaars, die verder eerder karikaturen lijken dan dat ze werkelijk in hun rol kunnen overtuigen, die in een smalle gang van op een 25-tal meter afstand een goeie 100 keer doel treft met een machinegeweer, op de middelste van drie, zonder dat de personen die er naast staan ook maar één schrammetje oplopen.
Vakmanschap is meesterschap zeg maar, ware het niet dat in de minuten die daarop volgen nog verwoede pogingen ondernomen worden om onze helden alsnog te doorzeven...
De muziek tijdens de eerste drie afleveringen, welke samen de eerste zaak vormen waar Stefan en Rash aan werken, doet met momenten trouwens vermoeden of ze door een twaalfjarige Japanse karaokedeelnemer gekozen werd.
Ach het is allemaal, op de muziek na dan, nog niet zo slecht maar verwacht niet dat er op de BBC een nieuw koppel zoals Riggs en Murtaugh uit "Lethal Weapon" geboren is,
Ter informatie nog even meegeven dat, ook al werd tot dusver enkel de eerste aflevering op TV uitgezonden, BBC de eerste drie afleveringen wel al online heeft aangeboden.

Vergelijkbare series

White Collar
2 stemmen
NCIS
2 stemmen
Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
Lie to Me
1 stem