Neo Yokio

6.4 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
6.4 / 10
2seizoenen/7afleveringen/2017 - 2018 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20172018 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:Netflix
Neo Yokio is een Japanse animatieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 22 september 2017.

Kaz Kaan, is de jongste telg van een welgestelde familie die ooit de stad Neo Yokio beschermde tegen het kwaad. Tot ongenoegen van zijn tante houdt Kaz zich liever bezig met sporten, mode en meisjes. Na een aanvaring met een ex-blogger wordt hij echter toch meegezogen in een andere wereld en komt alles wat hij over zijn stad dacht te weten in een nieuw daglicht te staan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Neo Yokio.

Nieuws (4)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Ook voor de maand juli hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
29 jun 2018
2

Vergelijkbare series