Ned and Stacey

6.7 / 10
23 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.7 / 10
2seizoenen/35afleveringen/1995 - 1997 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min19951997 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:FOX
Ned and Stacey is een Amerikaanse serie van de zender FOX. De serie ging in première in 1995.

Ned is een man in de reclamewereld van New York City die graag hogerop wil komen in het bedrijf waar hij werkt, maar niet gepromoveerd wordt vanwege het feit dat hij niet getrouwd is. Op een avond in een café ontmoet hij journalist Stacey die zo snel mogelijk uit het huis van haar ouders wil verhuizen. De twee kunnen helemaal niet met elkaar opschieten, maar Ned meldt aan zijn baas dat hij de komende week gaat trouwen en na wat onderhandelen met Stacey gaat zij akkoord met de deal en met een huwelijksceremonie waarvan iedereen gelooft dat deze echt is. Het stel gaat ook meteen samenwonen in het dure appartement van Ned waarna natuurlijk meteen de - komische - problemen beginnen.

Ned krijgt te maken met het neurotische gedrag van Stacey, haar financiële schulden, haar drukke uitgaansleven en ten minste een keer brengt zij zelfs Neds baan in gevaar. Stacey botst geregeld met Ned over bepaalde politieke zaken en ervaart de afspraken gemaakt met Ned in verband met hun nep-huwelijk geregeld als verstikkend. Maar na verloop van tijd groeien de twee toch naar elkaar toe en gaan zelfs met elkaar op een werkvakantie van Neds bedrijf waar ook een romantische vonk overslaat.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ned and Stacey.

Vergelijkbare series

Ned and Stacey