Nancy Drew (2019)

7.6 / 10
45 min
Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/18afleveringen/2019 - heden
NetwerkThe CW
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Mysterie
Netwerk:The CW
Nancy Drew (2019) is een Amerikaanse mysterieserie van de zender The CW. De serie ging in première op 9 oktober 2019.

Nancy Drew speelt zich af in de zomer nadat Nancy is afgestudeerd op de middelbare school. Ze raakt verwikkeld in een spookachtig moordonderzoek en ontdekt geheimen die dieper gaan dan ze zich ooit had voorgesteld.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 18

Recensies (1)

Nancy Drew (2019) - Eerste aflevering

7

Nieuws (19)

The CW heeft als tweede van de grote vijf het schema aangekondigd voor het nieuwe herfst/winter seizoen. Door de corona-pandemie ziet deze er iets anders uit dan we gewend zijn van het begin van een nieuw televisieseizoen.
za 16 mei
2
Er waren wat series bij The CW uitgesteld vanwege de Corona-crisis. De zender heeft nu nieuwe datums opgegeven voor twaalf series.
2 apr 2020
Het corona-virus heeft niet alleen het dagelijkse leven, de beurzen en de bevolking hard getroffen, maar ook de televisie-industrie merkt de gevolgen van de uitbraak. En het einde is nog lang niet in zicht.
13 mrt 2020
6

Vergelijkbare series

Grimm
6 stemmen
Supernatural
4 stemmen
Smallville
3 stemmen
True Blood
3 stemmen
Teen Wolf
3 stemmen