Mysteries of the Deep

8,0 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkScience Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2020 - heden
Mysteries of the Deep is een Amerikaanse documentaire van de zender Science Channel. De serie ging in première op 2 april 2020.

De oceanen van de wereld vormen een diepe bron van onopgeloste mysteries - van schepen die spoorloos verdwijnen tot onverklaarbare onderwaterafwijkingen tot een supervirus langs de kust van Florida. In MYSTERIES OF THE DEEP zoekt gastheer Jeremy Wade naar antwoorden achter 's werelds meest iconische en verbijsterende onderwatermysteries die de wetenschap kent. De diepzee blijft een gevaarlijke en onontgonnen grens - een plek die bewijs opslokt en waar het onbekende normaal is. Jeremy beleeft zijn grootste avonturen tot nu toe en zal er alles aan doen om antwoorden te vinden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mysteries of the Deep.

Nieuws (2)

Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
25 mei 2020
The CW en FOX komen met een herfstschema. FOX besteld twee series en er zijn series vernieuwd en gecanceld. Première- en startdatums en series die bij andere netwerken worden getoond, kortom weer veel nieuws in de week van 11 tot en met 17 mei.
18 mei 2020
1

Vergelijkbare series