My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World!

8.3 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
8.3 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkAT-X
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World! is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 4 juli 2022.

Of het nu op kantoor of thuis is, zakelijke drone Yuji Sano werkt altijd. Dus wanneer zijn thuis-pc een bericht flitst dat hij naar een andere wereld wordt opgeroepen, start Yuji zijn machine opnieuw op... alleen om te ontdekken dat hij de dagvaarding per ongeluk heeft geaccepteerd! Nu in een fantasiewereld ver verwijderd van papierwerk en computers, heeft Yuji maar één ding in zijn hoofd: wakker worden uit wat hij denkt dat een droom is en terugkeren naar de berg werk die hij achterliet! Maar deze andere wereld heeft andere plannen voor Yuji, die al snel ontdekt dat zijn Monster Tamer-personageklasse hem in staat stelt bevriend te raken met slijm! En dankzij hun aantal helpen die slimes hem zoveel magische kennis op te nemen dat hij in een oogwenk een tweede personageklasse krijgt! Hoe zal Yuji zijn macht gebruiken nu hij de grootste wijze is die het rijk ooit heeft gekend?! En hoe zit het met al dat papierwerk?!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World!.
My Isekai Life: I Gained a Second Character Class and Became the Strongest Sage in the World!