Mr. Iglesias

7.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:30 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
Mr. Iglesias is een Amerikaanse komedieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première in 2019.

Een goedmoedige middelbare schoolleraar die op zijn alma mater werkt, geeft les aan hoogbegaafde, maar buitenbeentjes om hen niet alleen te behoeden voor een de pestende, bureaucratische assistent-directeur, maar ook om hen te helpen hun volledig potentieel te ontsluiten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mr. Iglesias.

Nieuws (6)

The OA, The 100, Peaky Blinders, Atlanta, updates, nieuwe series en trailers. Ook afgelopen week kwam er weer serienieuws uit. Hieronder kun je alles vinden.
12 aug 2019
Mr. Iglesias is een Amerikaanse komedieserie die te zien is bij Netflix. Het eerste seizoen van tien afleveringen verscheen in juni en nu is besloten dat er een tweede seizoen volgt.
9 aug 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14

Vergelijkbare series