Mr. Iglesias

7.5 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor tweede seizoen Mr. Iglesias

Het tweede seizoen van de Amerikaanse komedieserie Mr. Iglesias gaat in juni in première op Netflix.

Mr. Iglesias werd vorig jaar vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen van tien afleveringen verscheen in juni 2019. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen 17 juni in première gaat bij de streamingdienst.

Mr. Iglesias draait om de goedmoedige middelbare schoolleraar Mr. Iglesias (Gabriel 'Fluffy' Iglesias, Cristela). Hij geeft les aan hoogbegaafde buitenbeentjes en probeert hen te behoeden voor een pestende, bureaucratische assistent-directeur (Oscar Nuñez, People of Earth). Bekijke hieronder de trailer van het eerste seizoen.

Vorige aflevering
Academic Decathlon
Academic Decathlon
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Hoewel The CW, FOX en CBS al met hun schema’s voor seizoen 2020-2021 zijn gekomen blijft het de vraag wanneer het seizoen gaat beginnen. Is dat in september of toch later. Want het corona-virus blijft de gemoederen bezig houden, ook in Hollywood.
Vandaag, 14:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
2
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Vandaag, 10:00
2
Vanaf deze week mogen we weer naar een restaurant of bioscoop onder zeer strikte voorwaarden. Afgelopen week was het dus afwachten tot we weer lekker een terrasje konden pakken.
Vandaag, 09:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse actie- en misdaadserie 24 verschijnen eind juni op Netflix.
Gisteren, 13:00
2