Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Mr. Corman van Joseph Gordon-Levitt begin augustus in première bij Apple TV+

In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.

Mr. Corman volgt de dagen en nachten van Josh Corman, een artiest in hart en nieren, maar niet van beroep. Zijn carrière in de muziek is nooit van de grond gekomen. Nu geeft hij les op een school in de San Fernando Valley. Zijn ex-verloofde Megan is verhuisd en een vriend van de middelbareschool is bij hem ingetrokken. Hij worstelt met angst, eenzaamheid en een vermoeden dat hij slecht is als persoon. Vrijdag 6 augustus gaat Mr. Corman in première bij Apple TV+. Er zullen eerst drie afleveringen verschijnen, daarna wordt er wekelijks een aflevering toegevoegd op het platform.

Joseph Gordon-Levitt (Comrade Detective) heeft Mr. Corman bedacht en geregisseerd. Daarnaast speelt hij ook de hoofdrol in de serie. Naast Gordon Levitt vervullen onder andere Arturo Castro (Flipped), Debra Winger (The Ranch), Bobby Hall (Gunsmoke), Juno Temple (Ted Lasso), Jamie Chung (Lovecraft Country) en Shannon Woodward (Westworld) een hoofdrol in de serie.


Joseph Gordon-Levitt
Vorige aflevering
The Big Picture
The Big Picture
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Mr. Corman