Mob Psycho 100

8.4 / 10
25 min
Fantasy, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/27afleveringen/2016 - heden
NetwerkTokyo MX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:25 min2016 - heden
Genres:FantasyAnimatie
Netwerk:Tokyo MX
Mob Psycho 100 is een Japanse animatieserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 12 juli 2016.

Kageyama Shigeo is een gemiddelde middelbare school jongen, genaamd Mob (モ ブ betekent John Doe) vanwege het ontbreken van een gevoel van aanwezigheid. Hoewel hij lijkt een onopvallend persoon, hij is in feite een krachtige Esper. Naarmate hij ouder wordt, Mob realiseert zijn psychische kracht is gevaarlijk. Om zijn macht uit de hand te vermijden, leeft hij voortdurend een leven onder emotionele beugel. Mob wil leven, net als anderen, maar een spervuur van problemen tot hem komt. Met de onderdrukte emoties groeien binnen Mob beetje bij beetje, zijn macht dreigt te morsen over zijn grenzen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 14

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Mob Psycho 100.

Nieuws (1)

Ook voor de maand januari 2019 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
31 dec 2018
12