Miracle Workers (2019)

6.5 / 10
20 min
Fantasy, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Miracle Workers vernieuwd met een derde seizoen

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.

Miracle Workers (2019) krijgt een derde seizoen, TBS heeft de serie vernieuwd. De komedieserie met onder andere Daniel Radcliffe (The Simpsons) en Steve Buscemi (Unbreakable Kimmy Schmidt) ging vorig jaar in première. De eerste twee seizoen van Miracle Workers (2019) zijn te bekijken bij Videoland.

De eerste twee seizoenen werden in Tsjechie opgenomen, maar de productie van het derde seizoen zal zich bijna volledig verplaatsen naar Californië. Naast dat het voor meer werkgelegenheid zorgt, is het film- en televisiebelasting kredietprogramma dat in 2014 tot $ 330 miljoen per jaar werd uitgebreid de voornaamste reden van de verplaatsing.


Daniel Radcliffe en Steve Buscemi

In het eerste seizoen speelt Radcliffe een engel die de vernietiging van de aarde moet voorkomen. Buscemi speelt God, die zich heeft gericht op zijn favoriete hobby's. Het tweede seizoen werkt met dezelfde acteurs, maar wel met nieuwe personages en een andere setting.
Vorige aflevering
Moving Out (2)
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03