Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Miracle Workers vernieuwd met een derde seizoen

Miracle Workers vernieuwd met een derde seizoen

TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Miracle Workers (2019) krijgt een derde seizoen, TBS heeft de serie vernieuwd. De komedieserie met onder andere Daniel Radcliffe (The Simpsons) en Steve Buscemi (Unbreakable Kimmy Schmidt) ging vorig jaar in première. De eerste twee seizoen van Miracle Workers (2019) zijn te bekijken bij Videoland.

De eerste twee seizoenen werden in Tsjechie opgenomen, maar de productie van het derde seizoen zal zich bijna volledig verplaatsen naar Californië. Naast dat het voor meer werkgelegenheid zorgt, is het film- en televisiebelasting kredietprogramma dat in 2014 tot $ 330 miljoen per jaar werd uitgebreid de voornaamste reden van de verplaatsing.


Daniel Radcliffe en Steve Buscemi

In het eerste seizoen speelt Radcliffe een engel die de vernietiging van de aarde moet voorkomen. Buscemi speelt God, die zich heeft gericht op zijn favoriete hobby's. Het tweede seizoen werkt met dezelfde acteurs, maar wel met nieuwe personages en een andere setting.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten