Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Miracle Workers (2019) vernieuwd met vierde seizoen

Waar zullen de wonderdoeners volgende keer terechtkomen? TBS heeft de tv-serie Miracle Workers (2019) vernieuwd met een vierde seizoen.

Het derde seizoen eindigde in augustus en de volgende reeks afleveringen zal naar verwachting ergens in 2022 worden uitgezonden.

Het derde seizoen van de komische anthologiereeks, Miracle Workers met onder andere Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni en Jon Bass in de hoofdrollen, heeft als subtitel Oregon Trail. Het derde seizoen speelt zich af in 1844 in het Amerikaanse Oude Westen. Het verhaal volgt de idealistische prediker Ezekiel Brown (Radcliffe), een gezochte outlaw genaamd Benny (Buscemi), en een avontuurlijke prairievrouw, Prudence Aberdeen (Viswanathan). Samen leiden ze een wagentrein naar het westen op de Oregon Trail door een Amerikaans landschap. Het kan beladen zijn met zowel belofte als gevaar .

Volgens TBS is Miracle Workers (2019) de beste sitcom van 2021 via de kabel, met tot nu toe 18 miljoen kijkers, inclusief vertraagde en gestreamde weergaven.
Vorige aflevering
The End
The End
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Miracle Workers (2019)