Miracle Workers (2019)

6,0 / 10
25 min
Fantasy, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6,0 / 10
1seizoenen/7afleveringen/2019 - heden
NetwerkTBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:FantasyKomedie
Netwerk:TBS
Miracle Workers (2019) is een Amerikaanse fantasy-/komedieserie van de zender TBS. De serie ging in première op 12 februari 2019.

Miracle Workers speelt zich af op een werkplek in de hemel. In de anthologieserie met zeven afleveringen speelt Daniel Radcliffe de rol van Craig, een engel van het laagste niveau die verantwoordelijk is voor de behandeling van alle gebeden van de mensheid. Steve Buscemi speelt Craig's baas, God, die zich heeft gericht op zijn favoriete hobby's. Om de vernietiging van de aarde te voorkomen, moet Craig zijn meest onmogelijke wonder tot op heden bereiken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 7

Recensies (1)

Miracle Workers (2019) - Eerste aflevering

6.5

Nieuws (10)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 13 tot en met 19 mei voor je op een rijtje gezet.
ma 20 mei
De Amerikaanse zender TBS werkt aan de nieuwe komedieserie Chad. Verder is besloten dat de series The Last O.G. en Miracle Workers (2019) nieuwe seizoenen krijgen.
16 mei 2019
Discovery, TBS, TLC en Lifetime hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
1 mei 2019
1

Vergelijkbare series